Aktuális hírek

Új, díjmentesen letölthető applikációt fejlesztettünk ki, hogy Ön még hatékonyabban használhassa szolgáltatásainkat!

Miért előnyös az új ITS GO! applikáció?

Mert azonnali push-üzenetben értesül minden Önt érintő eseményről, minden Önt érintő változásról! Ezzel nyugtázhatja az adott történést, vagy éppen azonnal reagálhat és megelőzheti nem kívánt esetek bekövetkeztét. Nincs többé semmi olyan rejtett információ, ami miatt hátrányos helyzetbe kerülne! Mik lehetnek ezek?

Társaságunk 2015.december 8.-án a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ Zrt.) auditált e-útdíj bevallási közreműködője lett.

Így az általunk nyújtott GPS alapú flottakövető szolgáltatás további hasznos funkcióval bővült.  A járműből beérkező adatokat az NÚSZ Zrt. felé továbbítva ez a megoldás lehetővé teszi a fuvarozók számára, hogy a flottakövetővel vagy GPS-nyomkövetővel ellátott járműveik egy HU-GO regisztrációt követően a fedélzeti eszköz segítségével tegyék meg az útdíjbevallást.

Sok kutatásból kiderült, hogy a lakosság többsége nincs tisztában a szénmonoxid és egyéb például füst- és hőmérséklet érzékelők jelentőségével. A CO egy olyan speciális gáz, amely színtelen, szagtalan volta miatt nemcsak súlyos egészségügyi problémákat okozhat, hanem akár halált is.  A különböző típusú tüzelő berendezéseket használó emberek nagyon kis százaléka érzi úgy, hogy komoly kockázatnak van kitéve nap, mint nap és ezért tennie kell a probléma megelőzéséért.

A rendszámfelismerővel rendelkező térfigyelő rendszerek igen komoly mértékben képesek csökkenteni a bűncselekmények számát. Segíthetik például a rendőrség munkáját oly módon, hogy a lopott gépjárműveket, vagy azokat az autókat, amelyeket bármilyen egyéb bűncselekményben részt vettek a rendszám alapján az utak mentén elhelyezett kamerák segítségével a szoftver beazonosítja. Ezt követően azonnal értesítést adnak a rendszer kezelőjének, vagy közvetlenül a rendőrségnek. Sok esetben a térfigyelő kameráknak már a puszta jelenlétük is elég ahhoz, hogy visszatartsák a bűnözést.

Joomla SEF URLs by Artio