Wireless Hotspot Gateway

Wireless Hotspot Gateway

All-in-One Wireless Hotspot Gateway

Az Edgecore ECH sorozata egy olyan all-in-one wireless hotspot gateway megoldás, amely főként az olyan kis- és középvállalkozások igényeit tartja szem előtt, mint a kávézók vagy éttermek. Nagyobb testvérével, az EWS sorozatú gateway-controller-rel összevetve az ECH rendelkezik a főbb EWS funkciók több tagjával is – mint például a captive portal hitelesítéssel, felhasználói szabályzat érvényesítésével és vendég Wi-Fi-vel –, mindez beépítve egy hozzáférési pont formájába. A kompakt megoldás segít jelentősen lecsökkenteni a telepítési költségeket a menedzsment képességek feláldozása nélkül a kis lefedettségű helyszínek számára.

Akadálymentes jegynyomtató integráció

Az Edgecore ECH-jának és a vezeték nélküli jegynyomtatójának integrálásával éttermek és kávézók egyetlen gombnyomással képesek gyorsan Wi-Fi fiókot generálni a fizető vendégeik számára. A belépéshez szükséges azonosítók és használati kvóták közvetlenül megjelennek a jegyen, miközben a QR-kód funkció lehetőséget ad a felhasználóknak, hogy automatikusan hitelesítsenek anélkül, hogy kézzel kellene bevinniük a felhasználó nevet és jelszót a captive portálba.

Hozzáadott értékű ingyen Wi-Fi

A Wi-Fi a vásárlói információk értékes forrásává vált számos, ingyenes Wi-Fi-t nyújtó vállalkozás és helyszín számára. A testre szabott belépési oldalakról vagy közösségi média platformokról gyűjtött vásárlói információk segítségével a vállalkozások jobban megérthetik vevőiket és hatékonyabb célzott marketinggel érhetik el őket. Ráadásul, a vállalati szintű Wi-Fi lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy új kormányzati szabályozások közepette növeljék hálózatuk biztonságát, amellyel párhuzamosan jobban is tudják ellenőrizni, hogyan használják a vásárlók a Wi-Fi hálózatukat.

Edgecore Wi-FI termékkatalógus

ECH502 product banner

 

Az Edgecore ECH502 egy beépített felhasználói hozzáférés vezérléssel rendelkező vezeték nélküli hotspot, amely ideális az olyan kis- és középvállalkozások számára, amelyek egyszerű és kezelhető vendég Wi-Fi-t kívánnak nyújtani.

 

Az Edgecore ECH502 egy olyan all-in-one wireless hotspot gateway megoldás, amely főként az olyan kis- és középvállalkozások igényeit tartja szem előtt, mint a kávézók vagy éttermek. Beépített gateway funkcióval rendelkező access point-ként az ECH502 ideális az olyan cégek számára, amelyek ügyfeleiknek vállalati szintű Wi-Fi hálózatot szeretnének nyújtani, az ahhoz társított telepítési költségek bonyodalmak nélkül. Az ECH502 képes vezetékes szerű teljesítményt nyújtani egyidejű dual-band 802.11ac wave 2 konnektivitással, 1.2Gbps-os össz adatátviteli sebességű 2x2:2 MU-MIMO-val és számos egyéb vezeték nélküli optimalizációs lehetőséggel. Ráadásul, az ECH502 a felhasználói azonosítás, szabály-érvényesítés és hálózati forgalom monitoring funkciók olyan átfogó csomagjával szolgál, amely teljes átláthatóságot és vezérlést biztosít a cégeknek Wi-Fi hálózataik felett.

Az ECH502-be integrált vendég Wi-Fi számos olyan módszert támogat, amely lehetővé teszi, hogy a vendégek azonosíthassák magukat és hozzájuthassanak a a Wi-Fi belépéshez. További hozzáférési lehetőségként a vendégek regisztrálhatnak e-mail, SMS vagy népszerű közösségi oldalak, például Facebook, segítségével. A cégeknek lehetőségük van még külső RADIUS szerver integrálására is azért, hogy a felhasználói azonosítókat könnyebben centralizálhassák a már meglévő hálózati környezetben.

Az ECH502-vel a kisebb cégek tulajdonosai túlléphetnek azon, hogy csupán ingyenes Wi-Fi-t nyújtsanak vevőiknek. A testre szabható captive portálok és közösségi média belépések napjainkban értékes forrásai a vásárlói információknak, amelyek lehetővé teszik a vásárlók jobb megértését és a hatékonyabb marketing kampányokat. A kezelhető Wi-Fi egyre inkább szükségszerűvé válik az olyan kis- és középvállalkozások számára, amelyek biztonságos és megbízható Wi-Fi környezetet kívánnak nyújtani, az ECH502 pedig az ideális termék erre a feladatra.


KIEMELT JELLEMZŐK


MŰSZAKI ADATOK

ECH502 datasheet

ECH502 user manual

EC PP200 product bannerMivel az internethasználat továbbra is mobilabbá válik, a felhasználók egyre inkább elvárják a vezeték nélküli internet-hozzáférést a nyilvános helyeken, például kávézókban, éttermekben, szállodai előcsarnokban, kongresszusi központokban és repülőtér-terminálokon. Az EC-PP200 a számlavezetés támogatására tervezheti az Edgecore Wireless LAN Controller és a Hotspot Gateways beépített igény szerinti számlázási tervének használatát.

A másik fontos szempont, hogy az Edgecore Wireless LAN vezérlők és a Hotspot Gateways támogatják a QR Code Auto-Login funkciót. Ez az egyedülálló funkció lehetővé teszi a vendégek számára, hogy a mobileszközök segítségével automatikusan bejelentkezzenek az EC-PP200 kuponjára nyomtatott QR-kód beolvasására. A QR-kód mellett a nyomtatott jegyekre vonatkozó információk könnyen testreszabhatók az Edgecore vezeték nélküli LAN vezérlők és a Hotspot Gateways segítségével az üzemeltető igényeinek megfelelően. Az EC-PP200 segítségével a Wi-Fi fiókok létrehozása és a bejelentkezés sokkal egyszerűbbé válik.

EC-PP200 Datasheet