Wireless Hotspot Gateway

Wireless Hotspot Gateway

All-in-One Wireless Hotspot Gateway

 

Az Edge-Core ECH sorozata egy olyan all-in-one wireless hot spot gateway megoldás, amely főként kis- és középvállalkozások igényeit tartja szem előtt, különösen javasolt kávézók vagy éttermek részére. Nagyobb testvérével, az EWS sorozatú gateway-controller-rel összevetve az ECH rendelkezik a főbb EWS funkciókkal is – mint például a captiveportal hitelesítéssel, felhasználói szabályzat érvényesítésével és vendég Wi-Fi-vel –, mindezt egy Hotspot formátumban egybeépítve. A kompakt megoldás segít jelentősen lecsökkenteni a telepítési költségeket a menedzsment képességek feláldozása nélkül, kisebb területű és felhasználószámú helyszínek részére.

 

Akadálymentes jegynyomtató integráció

 

Az Edge-Core ECH-jának és a vezeték nélküli jegynyomtatójának integrálásával éttermek és kávézók egyetlen gombnyomással képesek gyorsan Wi-Fi fiókot generálni a fizető vendégeik számára. A belépéshez szükséges azonosítók és használatilimitek közvetlenül megjelennek a jegyen, miközben a QR-kód funkció lehetőséget ad a felhasználóknak, hogy automatikusan hitelesítsenek anélkül, hogy kézzel kellene bevinniük a felhasználó nevet és jelszót a captive portálba.

 

Hozzáadott értékű ingyen Wi-Fi


A Wi-Fi a vásárlói információk értékes forrásává vált számos, ingyenes Wi-Fi-t nyújtó vállalkozás és helyszín számára. A testre szabott belépési oldalakról vagy közösségi média platformokról gyűjtött vásárlói információk segítségével a vállalkozások jobban megérthetik vevőiket és hatékonyabb célzott marketinggel érhetik el őket. Ráadásul, a nagyvállalati szintű Wi-Fi lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy új kormányzati szabályozások közepette növeljék hálózatuk biztonságát, amellyel párhuzamosan jobban is tudják ellenőrizni, hogyan használják a vásárlók a Wi-Fi hálózatukat.

 

Edgecore Wi-FI termékkatalógus

ECH502 product banner

Az Edge-Core ECH502 egy beépített felhasználói hozzáférés vezérléssel rendelkező vezeték nélküli hotspot, amely ideális az olyan kis- és középvállalkozások számára, amelyek egyszerű és kezelhető vendég Wi-Fi-t kívánnak nyújtani.

 

Az Edge-Core ECH502 egy olyan all-in-one wireless hotspot gateway megoldás, amely főként az olyan kis- és középvállalkozások igényeit tartja szem előtt, mint például kávézók vagy éttermek. Beépített gateway funkcióval rendelkező accesspoint-ként az ECH502 ideális az olyan cégek számára, amelyek ügyfeleiknek nagyvállalati szintű Wi-Fi hálózatot szeretnének nyújtani, az ahhoz társított magas telepítési költségek és egyéb telepítéssel járó bonyodalmak nélkül. Az ECH502 képes vezetékes Internet által nyújtott teljesítményt nyújtani egyidejű dual-band 802.11ac wave 2 konnektivitással, 1.2Gbps-os össz adatátviteli sebességű 2x2:2 MU-MIMO-val és számos egyéb vezeték nélküli optimalizációs lehetőséggel. Ráadásul, az ECH502 a felhasználói azonosítás, szabály-érvényesítés és hálózati forgalom monitoring funkciók olyan átfogó csomagjával szolgál, amely teljes átláthatóságot és vezérlést biztosít a cégeknek Wi-Fi hálózataik felett.

Az ECH502-be integrált vendég Wi-Fi számos olyan módszert támogat, amely lehetővé teszi, hogy a vendégek azonosíthassák magukat és hozzájuthassanak a aWi-Fi belépéshez. További hozzáférési lehetőségként a vendégek regisztrálhatnak e-mail, SMS vagy népszerű közösségi oldalak, például Facebook, segítségével. A cégeknek lehetőségük van még külső RADIUS szerver integrálására is azért, hogy a felhasználói azonosítókat könnyebben centralizálhassák a már meglévő hálózati környezetben.

Az ECH502-vel a kisebb cégek tulajdonosai túlléphetnek azon, hogy csupán ingyenes Wi-Fi-t nyújtsanak vevőiknek. A testre szabható captive portálok és közösségi média belépések napjainkban értékes forrásai a vásárlói információknak, amelyek lehetővé teszik a vásárlók jobb megértését és a hatékonyabb marketing kampányokat. A kezelhető Wi-Fi egyre inkább szükségszerűvé válik az olyan kis- és középvállalkozások számára, amelyek biztonságos és megbízható Wi-Fi környezetet kívánnak nyújtani, az ECH502 pedig az ideális termék erre a feladatra.


KIEMELT JELLEMZŐK


MŰSZAKI ADATOK

ECH502 datasheet

ECH502 user manual

 

Kiegészítők

EC PP200 product bannerMiközben az internethasználat egyre inkább mobil eszközökön keresztül történik. a felhasználók is egyre inkább elvárják a vezeték nélküli internet-hozzáférést olyan nyilvános helyeken, mint például kávézókban, éttermekben, hotelek előterében, konferencia központokban és repülőtéri terminálokban. Mivel az EC-PP200-at felhasználó generálás támogatására tervezték, képes jegyeket nyomtatni az Edge-CoreWireless LAN Controller-ekbe és HotspotGateway-ekbe beépített on-demand számlázási terv funkció segítségével.


Egy másik jelentős szolgáltatása az Edge-CoreWireless LAN Controller-eknek és HotspotGateway-eknek, hogy támogatják a QR-kódos automatikus beléptetést. Ez az egyedülálló funkciólehetővé teszi a vendégek számára az automatikus beléptetést úgy, hogy mobil eszközeikkel csak be kell szkennelniük az EC-PP200 voucher-ekre nyomtatott QR kódokat. A QR-kódon felül még a nyomtatott jegyeken továbbiinformációk is könnyedén testre szabhatóak az Edge-Core Wireless LAN Controller-eiről és Hotspot Gateway-eiről, az üzemeltető igényeinek megfelelően. Az EC-PP200-zal a Wi-Fi fiókok készítése és a beléptetés sokkal egyszerűbbé válik.

EC-PP200 Datasheet