WLAN Gateway-Controller

WLAN Gateway ControllerEgyszerűsített AP menedzsment

Az Edge-Core EWS sorozat gateway-controller tagjai mindenre kiterjedő AP menedzsment funkciókkal rendelkeznek, komplex Wi-Fi hálózatok kiépítését és üzemeltetését teszik lehetővé ez által. A sablon alapú konfiguráció lehetővé teszi a hálózati adminisztrátorok számára, hogy több AP beállítását is gyorsan frissíthessék egyetlen felületről, miközben minden egyes Accesspoint-tól részletes statisztika és valós idejű email értesítések segítik a hibajavítások hatékonyságát. Mindezen felül, az Edge-Core rendszert alkalmazó Vállalatok optimalizálhatják vezeték nélküli hálózataik teljesítményét az Accesspoint-ok csoportosításával a terhelés-elosztás érdekében, és rendszer-idegen, külső ’’betolakodó” felhasználók észlelésével.

Hybrid Gateway-Controller architektúra

A gateway és WLAN kontroller funkciókat egyetlen egységbe integráló hibrid architektúra lehetővé teszi a hálózati adminisztrátorok számára, hogy könnyedén összhangba hozzák a felhasználói forgalom logokat, felhasználói policy-kat és AP statisztikákat az átfogó hálózati erőforrások legoptimálisabb elosztásának érdekében. A hagyományos AP menedzsment megoldások csupán korlátozott felhasználókezelői funkciókkal rendelkeznek és képtelenek azonnal megfelelni a nyilvános és vállalati Wi-Fi hálózatok azon igényeinek, amelyek a professzionális felhasználói hozzáférés vezérlésére és azok felügyeletére irányulnak. Továbbá, ha összevetjük a különálló kontrollereket a hálózati gateway- ek architektúrájával, az Edge-Core egy sokkal egyszerűbb, egyetlen kezelőfelületen megvalósuló menedzsmentet nyújt, ezáltal jelentősen csökkenti a telepítéshez szükséges munkaráfordítást, ezáltal a teljes beruházás összköltségét.

Többszörös Testre-szabható Captive Portálok

Az Edge-Core Service Zone megoldásával egyetlen telepítési területet több virtuális telepre lehetséges bontani, amelyek mindegyike saját captive portállal, azonosítási opciókkal és hálózati beállításokkal rendelkezik. Kereskedelmi helyszíneken, mint például bevásárlóközpontokban, ezzel a mechanizmussal elérhető a helyszín alapú hirdetés úgy, hogy a különböző hozzáférési pontokból a kiválasztott Service Zone-okba irányítja a forgalmat. Ráadásul az olyan helyszínek, mint a konferencia központok és kiállító termek is kihasználhatják a Service Zone-okat úgy, hogy egyszerűen létrehoznak ad hoc hálózatokat a meglévő hálózati architektúrák megváltoztatása nélkül.

Vendég Wi-Fi automatizált regisztrációval

Az Edge-Coregateway-be integrált vendég Wi-Fi platform széles választékát támogatja az olyan módszereknek, amelyek lehetővé teszik, hogy a vendégek azonosíthassák magukat és egyszerűen hozzájuthassanak aaWi-Fi belépéshez. A vendégek önállóan regisztrálhatnak és léphetnek be e-mail, SMS vagy népszerű közösségi oldalak, mint a Facebook használatával, illetve lehetőségük van a prémium hozzáférésért közvetlenül a saját PayPal fiókjukon keresztül fizetni. A vállalatok választhatják az Edge-Core jegynyomtatóját is, hogy kérésre felhasználói fiókokat hozhassanak létre, vagy integrálhassák az Edge-CoreWi-Fi-t a saját kioszkjukkal és POS rendszerükkel a lekérhető API-n keresztül.

 Edgecore Wi-FI termékkatalógus

EWS100

Az Edge-Core EWS100 WLAN gateway-controllerideális megoldás olyan több telephelyes hálózatok, továbbá kis- és középvállalkozások számára, amelyek költséghatékony Wi-Fi hozzáférésre vágynak, és mind ezt nagyvállalati Wifi – szolgáltatási igényekkel kívánják megvalósítani.

Az Edge-Core EWS100 egy olyan belépő-szintű WLAN gateway-controller, amely nagyvállalati szintű funkciókat biztosít kis- és középvállalkozásoknak, kiskereskedelmi üzleteknek, üzletláncoknak és több telephellyel rendelkező vállalkozásoknak. Az EWS100 a következőket biztosítja: AP menedzsment, felhasználó hitelesítés, szabályzat-hozzárendelés, forgalomszabályozás, tűzfal szolgáltatások, és mind ezt egyetlen dobozba csomagolva. Elérhetővé teszi a minimális IT forrásokkal rendelkező kisebb szervezetek számára az ugyanolyan szintű hálózati biztonságot és menedzsment képességeket, mint amilyenekkel a nagyvállalati társaik rendelkeznek. Az EWS100 rendkívül megfizethető, könnyen telepíthető és egyszerűen kezelhető, ígyideális választás az olyan kis- és középvállalkozások számára, amelyeknek átfogó Wi-Fi megoldásra van szükségük.

Az EWS100 képes akár 10 ECW/ECWO sorozatú vezeték nélküli AP kezelésére, amelyet bárki könnyedén telepíthet és konfigurálhat, beleértve még a hálózati eszközök konfigurálásában képzetlen felhasználókat is. Például az automatikus AP kereső segít, hogy a hálózati adminisztrátoroknak ne kelljen vesződniük minden egyes AP hozzáadásával és konfigurálásával. Ezt követően a hozzáférési pontok és a kapcsolódó Wi-Fi eszközök gyors azonosításra kerülnek, és fő paramétereik gyorsan beállíthatóak egy központi felületről, miközben kiterjedt naplózó és riportkészítő szolgáltatások támogatják a hibajavítást és aa rendszeres karbantartást.

Mivel a hétköznapjaink szerves részévé válnak a Wi-Fi-vel rendelkező mobil eszközök, mint az okostelefonok és tabletek, a vállalatok és hálózat üzemeltetők ugyanazzal a zavaró dilemmával néznek szembe: hogyan feleljenek meg egy időben a BYOD (Hozd a saját eszközöd) igényeinek, kezeljék a Wi-Fi felhasználókat és fenntartsák az üzemkritikus alkalmazások számára a hálózati szolgáltatás minőségét. Az EWS100-at az Edge-Core pontosan ezeket a követelményeket szem előtt tartva tervezte meg. Még a leg ár-érzékenyebb felhasználókat is kielégítő TCO-val (teljes bekerülési költség) rendelkezik, így a rendszer üzemeltetők számára biztosított a páratlan megtérülés (ROI)ezen vezeték nélküli hálózat választása esetén.


KIEMELT JELLEMZŐK

MŰSZAKI ADATOK

EWS100 datasheet

EWS100 quick installation guide

EWS5203

Az Edge-Core EWS5203 WLAN gateway-controller ideális megoldás olyan közepes méretű hotelek, iskolák és nyilvános helyszínek számára, amelyek biztonságos felhasználói hozzáférés- vezérlést és Wi-Fi menedzsmentet igényelnek.

Az EWS5203-as egy olyan nagyvállalati szintű vezeték nélküli LAN vezérlő, amely nagyobb létesítményeknek, mint például hotelek, egyetemek vagy akár önkormányzatok részére nyújt átfogó és kezelhető Wi-Fi megoldást versenyképes, éves license díjtól mentes árszínvonalon. Az EWS5203 jellemzői: AP menedzsment, felhasználói hitelesítés, szabályzat-hozzárendelés, forgalomszabályozás, tűzfal-funkciók, és még számos szolgáltatás egyetlen termékben összefogva. Hálózati adminisztrátorok számára biztosít megbízható, könnyen kezelhető és központosított menedzsment konzolt egy nagyobb szervezet vezeték nélküli hálózati infrastruktúrájához.

Az EWS5203 képes akár 150 ECW/ECWO sorozatú vezeték nélküli Accesspoint-ot is kezelni és közvetlenül integrálható az Edge-core egységesített Wifi accesss witch-eivel, amelyek mindegyike könnyedén telepíthető és konfigurálható bárki által, beleértve a hálózati eszköz-programozásban nem jártas felhasználókat is. Többek között az automatikus Accesspoint kereső funkció segít, hogy a hálózati adminisztrátoroknak ne kelljen vesződniük minden egyes AP hozzáadásával és konfigurálásával. Ezt követően a hozzáférési pontok és a kapcsolódó Wi-Fi eszközök könnyen monitorozhatóak és kezelhetőek egy központi felületről, miközben számos naplózó és riportkészítő szolgáltatások támogatják a hibajavítást és karbantartást.

Mivel a hétköznapjaink szerves részévé váltak a Wi-Fi-vel rendelkező mobil eszközök, mint az okostelefonok és tabletek, a vállalatok és hálózat üzemeltetők ugyanazzal a zavaró dilemmával néznek szembe: hogyan feleljenek meg egy időben a BYOD (Hozd a saját eszközöd) igényeinek, biztosítsák a Wi-Fi hozzáférést a felhasználóknak, és fenntartsák az üzemkritikus alkalmazások számára a hálózati szolgáltatás minőségét. Az EWS5203-at pontosan ezeket a követelményeket szem előtt tartva tervezte meg az Edge-Core. Még a legárérzékenyebb ügyfeleket is kielégítő TCO-val (teljes bekerülési költség) biztosította ügyfeleink számára a páratlan megtérülés (ROI) az Edge-CoreWifi hálózati eszközök választása esetén.

 

 

KIEMELT JELLEMZŐK

EWS5203 datasheet

EWS5203 quick installation guide

EWS5204

Az Edge-Core EWS5204 WLAN gateway-controller ideális megoldás olyan nagy hotelek, egyetemek és nyilvános helyszínek számára, amelyek nagy felhasználói létszámot kell, hogy kiszolgáljanak, és magas szintű Wi-Fi menedzsmentet igényelnek.

Az EWS5204-es egy olyan nagy-vállalati szintű vezeték nélküli LAN kontroller, amely nagyobb létesítményeknek, hoteleknek, egyetemeknek vagy akár önkormányzati intézményeknek biztosít átfogó és könnyen kezelhető Wi-Fi-s megoldást versenyképes és éves licence- díjtól mentes árszinten. Az EWS5204 - AP menedzsment, felhasználói hitelesítés, szabályzat-hozzárendelés, forgalomszabályozás, tűzfal-funkciók,  és még számos szolgáltatás egyetlen termékben összefogva - Hálózati adminisztrátorok számára biztosít megbízható, könnyen kezelhető és központosított menedzsment konzolt egy nagyobb szervezet vezeték nélküli hálózati infrastruktúrájához.

Az EWS5204 képes akár 600 darab ECW/ECWO sorozatú Accesspoint-ot is kezelni és közvetlenül integrálható az Edge-Core egységesített wifiaccess switch-eivel, amelyek mindegyike könnyedén telepíthető és konfigurálható bárki által, beleértve a hálózati eszköz-programozásban nem jártas felhasználókat is. Többek között az automatikus Accesspoint kereső funkció segít, hogy a hálózati adminisztrátoroknak ne kelljen vesződniük minden egyes AP hozzáadásával és konfigurálásával. Ezt követően a hozzáférési pontok és a kapcsolódó Wi-Fi eszközök könnyen monitorozhatóak és kezelhetőek egy központi felületről, miközben számos naplózó és riportkészítő szolgáltatások támogatják a hibajavítást és karbantartást.

Mivel a hétköznapjaink szerves részévé váltak a Wi-Fi-vel rendelkező mobil eszközök, mint az okostelefonok és tabletek, a vállalatok és hálózat üzemeltetők ugyanazzal a zavaró dilemmával néznek szembe: hogyan feleljenek meg egy időben a BYOD (Hozd a saját eszközöd) igényeinek, biztosítsák a Wi-Fi hozzáférést a felhasználóknak, és fenntartsák az üzemkritikus alkalmazások számára a hálózati szolgáltatás minőségét. Az EWS5204-at pontosan ezeket a követelményeket szem előtt tartva tervezte meg az Edge-Core. Még a legár- érzékenyebb ügyfeleket is kielégítő TCO-val (teljes bekerülési költség) biztosította ügyfeleink számára a páratlan megtérülés (ROI) az Edge-CoreWifi hálózati eszközök választása esetén.

 

KIEMELT JELLEMZŐK

EWS5204 datasheet

EWS5204 quick installation guide

EWS5207

Az Edge-Core EWS5207 WLAN gateway-controller ideális megoldás olyan nagy hotelek, egyetemek és nyilvános helyszínek számára, amelyek nagy felhasználói létszámot kell, hogy kiszolgáljanak, és magas szintű Wi-Fi menedzsmentet igényelnek.

Az EWS5207-es egy olyan nagy-vállalati szintű vezeték nélküli LAN kontroller, amely nagyobb létesítményeknek, hoteleknek, egyetemeknek vagy akár önkormányzati intézményeknek biztosít átfogó és könnyen kezelhető Wi-Fi-s megoldást versenyképes és éves licence- díjtól mentes árszinten. Az EWS5207 - AP menedzsment, felhasználói hitelesítés, szabályzat-hozzárendelés, forgalomszabályozás, tűzfal-funkciók,  és még számos szolgáltatás egyetlen termékben összefogva  - Hálózati adminisztrátorok számára biztosít megbízható, könnyen kezelhető és központosított menedzsment konzolt egy nagyobb szervezet vezeték nélküli hálózati infrastruktúrájához.

Az EWS5207 képes akár 1 500 ECW/ECWO sorozatú Accesspoint-ot is kezelni és közvetlenül integrálható az Edge-Core egységesített wifi access switch-eivel, amelyek mindegyike könnyedén telepíthető és konfigurálható bárki által, beleértve a hálózati eszköz-programozásban nem jártas felhasználókat is.  Többek között az automatikus Accesspoint kereső funkció segít, hogy a hálózati adminisztrátoroknak ne kelljen vesződniük minden egyes AP hozzáadásával és konfigurálásával. Ezt követően a hozzáférési pontok és a kapcsolódó Wi-Fi eszközök könnyen monitorozhatóak és kezelhetőek egy központi felületről, miközben számos naplózó és riportkészítő szolgáltatások támogatják a hibajavítást és karbantartást.

Mivel a hétköznapjaink szerves részévé váltak a Wi-Fi-vel rendelkező mobil eszközök, mint az okostelefonok és tabletek, a vállalatok és hálózat üzemeltetők ugyanazzal a zavaró dilemmával néznek szembe: hogyan feleljenek meg egy időben a BYOD (Hozd a saját eszközöd) igényeinek, biztosítsák a Wi-Fi hozzáférést a felhasználóknak, és fenntartsák az üzemkritikus alkalmazások számára a hálózati szolgáltatás minőségét. Az EWS5207-et pontosan ezeket a követelményeket szem előtt tartva tervezte meg az Edge-Core. Még a legár- érzékenyebb ügyfeleket is kielégítő TCO-val (teljes bekerülési költség) biztosította ügyfeleink számára a páratlan megtérülés (ROI) az Edge-CoreWifi hálózati eszközök választása esetén.

 

 

KIEMELT JELLEMZŐK

EWS5207 datasheet

EWS5207 quick installation guide

EWS1000

Az Edge-Core EWS1000 WLAN gateway-controller ideális megoldás olyan nagy hotelek, egyetemek és nyilvános helyszínek számára, amelyek nagy felhasználói létszámot kell, hogy kiszolgáljanak, és magas szintű Wi-Fi menedzsmentet igényelnek.

Az EWS1000-es egy olyan nagy-vállalati szintű vezeték nélküli LAN kontroller, amely nagyobb létesítményeknek, hoteleknek, egyetemeknek vagy akár önkormányzati intézményeknek biztosít átfogó és könnyen kezelhető Wi-Fi-s megoldást versenyképes és éves licence- díjtól mentes árszinten. Az EWS1000 - AP menedzsment, felhasználói hitelesítés, szabályzat-hozzárendelés, forgalomszabályozás, tűzfal-funkciók,  és még számos szolgáltatás egyetlen termékben összefogva  - Hálózati adminisztrátorok számára biztosít megbízható, könnyen kezelhető és központosított menedzsment konzolt egy nagyobb szervezet vezeték nélküli hálózati infrastruktúrájához.

Az EWS1000 képes akár 10 000 ECW/ECWO sorozatú Accesspoint-ot is kezelni és közvetlenül integrálható az Edge-Core egységesített wifi access switch-eivel, amelyek mindegyike könnyedén telepíthető és konfigurálható bárki által, beleértve a hálózati eszköz-programozásban nem jártas felhasználókat is.  Többek között az automatikus Accesspoint kereső funkció segít, hogy a hálózati adminisztrátoroknak ne kelljen vesződniük minden egyes AP hozzáadásával és konfigurálásával. Ezt követően a hozzáférési pontok és a kapcsolódó Wi-Fi eszközök könnyen monitorozhatóak és kezelhetőek egy központi felületről, miközben számos naplózó és riportkészítő szolgáltatások támogatják a hibajavítást és karbantartást.

Az EWS1000 akár 100 000 felhasználó kiszolgálására is képes egyidőben. Mivel a hétköznapjaink szerves részévé váltak a Wi-Fi-vel rendelkező mobil eszközök, mint az okostelefonok és tabletek, a vállalatok és hálózat üzemeltetők ugyanazzal a zavaró dilemmával néznek szembe: hogyan feleljenek meg egy időben a BYOD (Hozd a saját eszközöd) igényeinek, biztosítsák a Wi-Fi hozzáférést a felhasználóknak, és fenntartsák az üzemkritikus alkalmazások számára a hálózati szolgáltatás minőségét. Az EWS5207-et pontosan ezeket a követelményeket szem előtt tartva tervezte meg az Edge-Core. Még a legár- érzékenyebb ügyfeleket is kielégítő TCO-val (teljes bekerülési költség) biztosította ügyfeleink számára a páratlan megtérülés (ROI) az Edge-CoreWifi hálózati eszközök választása esetén.

 

KIEMELT JELLEMZŐK

EWS1000 datasheet

EWS1000 quick installation guide

Tartozék

Miközben az internethasználat egyre inkább mobil eszközökön keresztül történik. a felhasználók is egyre inkább elvárják a vezeték nélküli internet-hozzáférést olyan nyilvános helyeken, mint például kávézókban, éttermekben, hotelek előterében, konferencia központokban és repülőtéri terminálokban. Mivel az EC-PP200-at felhasználó generálás támogatására tervezték, képes jegyeket nyomtatni az Edge-CoreWireless LAN Controller-ekbe és HotspotGateway-ekbe beépített on-demand számlázási terv funkció segítségével.


Egy másik jelentős szolgáltatása az Edge-CoreWireless LAN Controller-eknek és HotspotGateway-eknek, hogy támogatják a QR-kódos automatikus beléptetést. Ez az egyedülálló funkciólehetővé teszi a vendégek számára az automatikus beléptetést úgy, hogy mobil eszközeikkel csak be kell szkennelniük az EC-PP200 voucher-ekre nyomtatott QR kódokat. A QR-kódon felül még a nyomtatott jegyeken továbbiinformációk is könnyedén testre szabhatóak az Edge-Core Wireless LAN Controller-eiről és Hotspot Gateway-eiről, az üzemeltető igényeinek megfelelően. Az EC-PP200-zal a Wi-Fi fiókok készítése és a beléptetés sokkal egyszerűbbé válik.