WLAN Gateway-Controller

WLAN Gateway ControllerEgyszerűsített AP menedzsment

Az Edgecore EWS sorozatú gateway-controllerek teljes körű AP menedzsment funkcióval rendelkeznek, hogy egyszerűsítsék a komplex Wi-Fi hálózatok telepítését és kezelését. A sablonalapú konfiguráció lehetővé teszi a hálózati rendszergazdák számára, hogy gyorsan frissítsenek több hozzáférési pont beállításait egyetlen felületről, míg az egyes AP statisztikákról és a valós idejű e-mail értesítésekről szóló részletes információk segítenek a hibaelhárítás hatékonyságának növelésében. Végül, az AP-k csoportosítása a terheléskiegyenlítéshez és a rosszindulatú AP-k felderítéséhez, a szervezetek biztosíthatják a vezeték nélküli hálózatok teljesítményét.

Hybrid Gateway-Controller architektúra

Mint egy hozzáférési átjáró és a WLAN vezérlő funkcionalitása egy dobozba integráló hibrid architektúra, a hálózati rendszergazdák könnyen összevethetik a felhasználói forgalom naplóit, a felhasználói szabályzatokat és az AP statisztikákat a teljes hálózati erőforrások intelligensebb elosztásához. A hagyományos AP menedzsment megoldások csak korlátozott felhasználói menedzsment képességgel rendelkeznek, és nem képesek közvetlenül kielégíteni a növekvő keresletet a nyilvános és vállalati Wi-Fi hálózatokban a részletes felhasználói hozzáférés-ellenőrzés és felügyelet érdekében. Továbbá, ha az elkülönített vezérlővel összehasonlítjuk az átjáró architektúrákat, az Edgecore sokkal egyszerűbb egyetlen interfészkezelést biztosít, és jelentősen csökkenti a telepítés általános költségeit.

Több testreszabható rögzített portál

Az Edgecore szolgáltatási zóna kialakításával egyetlen telepítési helyet lehet több virtuális telepítésre szegmentálni, amelyek mindegyike saját portált, hitelesítési lehetőségeket és hálózati konfigurációt tartalmaz. A kiskereskedelmi helyek, például bevásárlóközpontok esetében ez a mechanizmus lehetővé teszi a helyalapú hirdetések engedélyezését a különböző hozzáférési pontokból származó forgalom különböző szolgáltatási zónákra történő irányításával. Emellett a helyszínek, mint a konferenciaközpontok vagy a kiállítótermek is használhatják a szervizzónákat, amelyek könnyen létrehozhatnak ad hoc hálózatokat a meglévő hálózati architektúra megváltoztatása nélkül.

Vendég Wi-Fi önregisztrációval

Az integrált vendég Wi-Fi platform az Edgecore átjáróján széles körű módszereket biztosít a vendégek számára a Wi-Fi hozzáférés hitelesítésére és beszerzésére. A vendégek regisztrálhatnak és bejelentkezhetnek önmagukban e-mail, SMS vagy népszerű közösségi médiaplatformok, például a Facebook segítségével, és lehetőségük van a prémium hozzáférésért közvetlenül saját PayPal számlájukon keresztül is fizetni. A vállalkozások is választhatnak, hogy az Edgecore jegynyomtatóját igény szerint igénybe vehetik felhasználói fiókok létrehozására, vagy integrálhatják az Edgecore Wi-Fi-t saját kioszkjaikkal és POS-rendszereikkel az igény szerinti API-n keresztül.

 Edgecore Wi-FI termékkatalógus

EWS100

Az Edgecore EWS100 WLAN gateway-controller ideális megoldás olyan több telephelyes hálózatok és kis- és középvállalkozások számára, amelyek költséghatékony Wi-Fi hozzáférés vezérlést igényelnek.

Az Edgecore EWS100 egy olyan belépő-fokozatú WLAN gateway-controller, amely vállalati szintű funkciókat biztosít kis- és középvállalkozásoknak, kiskereskedelmi üzleteknek, üzletláncoknak és több telephelyes megoldásoknak. Az EWS100 - AP menedzsment, felhasználói hitelesítés, szabályzat-hozzárendelés, forgalomszabályozás, tűzfal jellemzők egyetlen dobozba csomagolva - elérhetővé teszi a minimális IT forrásokkal rendelkező kisebb szervezetek számára az ugyanolyan szintű hálózati biztonságot és menedzsment képességeket, mint amilyenekkel a nagyvállalati társaik rendelkeznek. Az EWS100 rendkívül megfizethető, könnyen telepíthető és egyszerűen kezelhető, így az ideális választás az olyan kis- és középvállalkozások számára, amelyeknek átfogó Wi-Fi megoldásra van szükségük.

Az EWS100 képes akár 10 ECW/ECWO sorozatú vezeték nélküli AP kezelésére, amelyet bárki könnyedén telepítheti és konfigurálhatja, beleértve még a laikus felhasználókat is. Például az automatikus AP kereső segít, hogy a hálózati adminisztrátoroknak ne kelljen vesződniük minden egyes AP hozzáadásával és konfigurálásával. Ezután a hozzáférési pontok és a kapcsolódó Wi-Fi eszközök megfigyelhetőek és kezelhetőek egy központi helyről, miközben kiterjedt naplózó és riportkészítő tulajdonságok támogatják a hibajavítást és karbantartást.

Mivel a hétköznapjaink egyre állandóbb részévé válnak a Wi-Fi-vel rendelkező kézi eszközök, mint az okostelefonok és tabletek, a vállalatok és hálózat üzemeltetők ugyanazzal a zavaró dilemmával néznek szembe: hogyan feleljenek meg egy időben a BYOD (Hozd a saját eszközöd) igényeinek, kezeljék a Wi-Fi felhasználókat és fenntartsák az üzemkritikus alkalmazások számára a hálózati szolgáltatás minőségét. Az EWS100-at az Edgecore pontosan ezeket a követelményeket szem előtt tartva tervezte meg. Még a legártudatosabbakat is kielégítő TCO-val (teljes bekerülési költség) pedig a szervezetek számára biztosított a páratlan megtérülés (ROI) a vezeték nélküli LAN infrastruktúrák után.


KIEMELT JELLEMZŐK

MŰSZAKI ADATOK

EWS100 datasheet

EWS100 quick installation guide

EWS5203

Az Edgecore EWS5203 WLAN gateway-controller ideális megoldás olyan közepes méretű hotelek, iskolák és nyilvános helyszínek számára, amelyek biztonságos felhasználói hozzáférés vezérlést és Wi-Fi menedzsmentet igényelnek.

Az EWS5203-as egy olyan vállalati szintű vezeték nélküli LAN vezérlő, amely nagyobb létesítményeknek, mint hoteleknek, egyetemeknek vagy akár egész önkormányzatoknak átfogó és kezelhető Wi-Fi-s csomagot nyújt versenyképes licencmentes árponton. Az EWS5203 - AP menedzsment, felhasználói hitelesítés, szabályzat-hozzárendelés, forgalomszabályozás, tűzfal jellemzők és még sokkal több egyetlen dobozba csomagolva - hálózati adminisztrátorok számára biztosít egy megbízható, könnyen kezelhető és központosított menedzsment konzolt egy egész szervezet vezeték nélküli hálózati infrastruktúrájához.

Az EWS5203 képes akár 150 ECW/ECWO sorozatú vezeték nélküli hozzáférési pontot is kezelni és közvetlenül integrálható az Edgecore egységesített wifi access switch-eivel, amelyek mindegyike könnyedén telepíthető és konfigurálható bárki által, beleértve a laikus felhasználókat is. Például az automatikus AP kereső segít, hogy a hálózati adminisztrátoroknak ne kelljen vesződniük minden egyes AP hozzáadásával és konfigurálásával. Ezután a hozzáférési pontok és a kapcsolódó Wi-Fi eszközök megfigyelhetőek és kezelhetőek egy központi helyről, miközben kiterjedt naplózó és riportkészítő tulajdonságok támogatják a hibajavítást és karbantartást.

Mivel a hétköznapjaink egyre állandóbb részévé válnak a Wi-Fi-vel rendelkező kézi eszközök, mint az okostelefonok és tabletek, a vállalatok és hálózat üzemeltetők ugyanazzal a zavaró dilemmával néznek szembe: hogyan feleljenek meg egy időben a BYOD (Hozd a saját eszközöd) igényeinek, kezeljék a Wi-Fi felhasználókat és fenntartsák az üzemkritikus alkalmazások számára a hálózati szolgáltatás minőségét. Az EWS5203-at pontosan ezeket a követelményeket szem előtt tartva tervezte meg az Edgecore. Még a legártudatosabbakat is kielégítő TCO-val (teljes bekerülési költség) pedig biztosított a szervezetek számára a páratlan megtérülés (ROI) a vezeték nélküli LAN infrastruktúrák után.

 

 

KIEMELT JELLEMZŐK

EWS5203 datasheet

EWS5203 quick installation guide

EWS5204

Az Edgecore EWS5204 WLAN gateway-controller ideális megoldás olyan nagy hotelek, egyetemek és nyilvános helyszínek számára, amelyek nagy teljesítményű felhasználói hozzáférés vezérlést és Wi-Fi menedzsmentet igényelnek.

Az EWS5204-es egy olyan vállalati szintű vezeték nélküli LAN vezérlő, amely nagyobb létesítményeknek, mint hoteleknek, egyetemeknek vagy akár egész önkormányzatoknak átfogó és kezelhető Wi-Fi-s csomagot nyújt versenyképes licencmentes árponton. Az EWS5204 - AP menedzsment, felhasználói hitelesítés, szabályzat-hozzárendelés, forgalomszabályozás, tűzfal jellemzők és még sokkal több egyetlen dobozba csomagolva - hálózati adminisztrátorok számára biztosít egy megbízható, könnyen kezelhető és központosított menedzsment konzolt egy egész szervezet vezeték nélküli hálózati infrastruktúrájához.

Az EWS5204 képes akár 600 ECW/ECWO sorozatú vezeték nélküli hozzáférési pontot is kezelni és közvetlenül integrálható az Edgecore egységesített wifi access switch-eivel, amelyek mindegyike könnyedén telepíthető és konfigurálható bárki által, beleértve a laikus felhasználókat is. Például az automatikus AP kereső segít, hogy a hálózati adminisztrátoroknak ne kelljen vesződniük minden egyes AP hozzáadásával és konfigurálásával. Ezután a hozzáférési pontok és a kapcsolódó Wi-Fi eszközök megfigyelhetőek és kezelhetőek egy központi helyről, miközben kiterjedt naplózó és riportkészítő tulajdonságok támogatják a hibajavítást és karbantartást.

Mivel a hétköznapjaink egyre állandóbb részévé válnak a Wi-Fi-vel rendelkező kézi eszközök, mint az okostelefonok és tabletek, a vállalatok és hálózat üzemeltetők ugyanazzal a zavaró dilemmával néznek szembe: hogyan feleljenek meg egy időben a BYOD (Hozd a saját eszközöd) igényeinek, kezeljék a Wi-Fi felhasználókat és fenntartsák az üzemkritikus alkalmazások számára a hálózati szolgáltatás minőségét. Az EWS5204-et pontosan ezeket a követelményeket szem előtt tartva tervezte meg az Edgecore. Még a legártudatosabbakat is kielégítő TCO-val (teljes bekerülési költség) pedig biztosított a szervezetek számára a páratlan megtérülés (ROI) a vezeték nélküli LAN infrastruktúrák után.

 

KIEMELT JELLEMZŐK

EWS5204 datasheet

EWS5204 quick installation guide

EWS5207

Az Edgecore EWS5207 WLAN gateway-controller ideális megoldás olyan nagy hotelek, egyetemek és nyilvános helyszínek számára, amelyek nagy teljesítményű felhasználói hozzáférés vezérlést és Wi-Fi menedzsmentet igényelnek.

Az EWS5207-es egy olyan vállalati szintű vezeték nélküli LAN vezérlő, amely nagyobb létesítményeknek, mint hoteleknek, egyetemeknek vagy akár egész önkormányzatoknak átfogó és kezelhető Wi-Fi-s csomagot nyújt versenyképes licencmentes árponton. Az EWS5207 - AP menedzsment, felhasználói hitelesítés, szabályzat-hozzárendelés, forgalomszabályozás, tűzfal jellemzők és még sokkal több egyetlen dobozba csomagolva - hálózati adminisztrátorok számára biztosít egy megbízható, könnyen kezelhető és központosított menedzsment konzolt egy egész szervezet vezeték nélküli hálózati infrastruktúrájához.

Az EWS5207 képes akár 1 500 ECW/ECWO sorozatú vezeték nélküli hozzáférési pontot is kezelni és közvetlenül integrálható az Edgecore egységesített wifi access switch-eivel, amelyek mindegyike könnyedén telepíthető és konfigurálható bárki által, beleértve a laikus felhasználókat is. Például az automatikus AP kereső segít, hogy a hálózati adminisztrátoroknak ne kelljen vesződniük minden egyes AP hozzáadásával és konfigurálásával. Ezután a hozzáférési pontok és a kapcsolódó Wi-Fi eszközök megfigyelhetőek és kezelhetőek egy központi helyről, miközben kiterjedt naplózó és riportkészítő tulajdonságok támogatják a hibajavítást és karbantartást.

Mivel a hétköznapjaink egyre állandóbb részévé válnak a Wi-Fi-vel rendelkező kézi eszközök, mint az okostelefonok és tabletek, a vállalatok és hálózat üzemeltetők ugyanazzal a zavaró dilemmával néznek szembe: hogyan feleljenek meg egy időben a BYOD (Hozd a saját eszközöd) igényeinek, kezeljék a Wi-Fi felhasználókat és fenntartsák az üzemkritikus alkalmazások számára a hálózati szolgáltatás minőségét. Az EWS5207-et pontosan ezeket a követelményeket szem előtt tartva tervezte meg az Edgecore. Még a legártudatosabbakat is kielégítő TCO-val (teljes bekerülési költség) pedig biztosított a szervezetek számára a páratlan megtérülés (ROI) a vezeték nélküli LAN infrastruktúrák után.

 

 

KIEMELT JELLEMZŐK

EWS5207 datasheet

EWS5207 quick installation guide

EWS1000

Az Edgecore EWS1000 WLAN gateway-controller ideális megoldás olyan nagy hotelek, egyetemek és nyilvános helyszínek számára, amelyek nagy teljesítményű felhasználói hozzáférés vezérlést és Wi-Fi menedzsmentet igényelnek.

Az EWS1000-es egy olyan vállalati szintű vezeték nélküli LAN vezérlő, amely nagyobb létesítményeknek, mint hoteleknek, egyetemeknek vagy akár egész önkormányzatoknak átfogó és kezelhető Wi-Fi-s csomagot nyújt versenyképes licencmentes árponton. Az EWS1000 - AP menedzsment, felhasználói hitelesítés, szabályzat-hozzárendelés, forgalomszabályozás, tűzfal jellemzők és még sokkal több egyetlen dobozba csomagolva - hálózati adminisztrátorok számára biztosít egy megbízható, könnyen kezelhető és központosított menedzsment konzolt egy egész szervezet vezeték nélküli hálózati infrastruktúrájához.

Az EWS1000 képes akár 10 000 ECW sorozatú vezeték nélküli hozzáférési pontot is kezelni és közvetlenül integrálható az Edgecore egységesített wifi access switch-eivel, amelyek mindegyike könnyedén telepíthető és konfigurálható bárki által, beleértve a laikus felhasználókat is. Például az automatikus AP kereső segít, hogy a hálózati adminisztrátoroknak ne kelljen vesződniük minden egyes AP hozzáadásával és konfigurálásával. Ezután a hozzáférési pontok és a kapcsolódó Wi-Fi eszközök megfigyelhetőek és kezelhetőek egy központi helyről, miközben kiterjedt naplózó és riportkészítő tulajdonságok támogatják a hibajavítást és karbantartást.

A felhasználók kezelése kapcsán, az EWS1000 akár 100 000 kapcsolódó klienst is lehetővé tesz. Mivel a hétköznapjaink egyre állandóbb részévé válnak a Wi-Fi-vel rendelkező kézi eszközök, mint az okostelefonok és tabletek, a vállalatok és hálózat üzemeltetők ugyanazzal a zavaró dilemmával néznek szembe: hogyan feleljenek meg egy időben a BYOD (Hozd a saját eszközöd) igényeinek, kezeljék a Wi-Fi felhasználókat és fenntartsák az üzemkritikus alkalmazások számára a hálózati szolgáltatás minőségét. Az EWS1000-et az Edgecore pontosan ezeket a követelményeket szem előtt tartva tervezte meg. Még a legártudatosabbakat is kielégítő TCO-val (teljes bekerülési költség) pedig a szervezetek számára biztosított a páratlan megtérülés (ROI) a vezeték nélküli LAN infrastruktúrák után.

 

KIEMELT JELLEMZŐK

EWS1000 datasheet

EWS1000 quick installation guide