ITS JÁRMŰKÖVETŐ RENDSZER

vegleges felulet kicsiHOGY MIÉRT VAN SZÜKSÉGE NYOMKÖVETŐ RENDSZERÜNKRE? 


Az ITS járműkövető rendszer a GPS/GSM illetve az online térkép-technológiát ötvözi, így nincs szükség különálló programokra, térképszoftverre, a keretrendszer használata ráadásul könnyen elsajátítható. Az ITS Portál kezelőfelülete letisztult, jól „kézre áll”, átlagos számítástechnikai tudással is könnyen átlátható. A rendszer internetböngészőn keresztül irányítható, így szinte bármilyen (internet eléréssel rendelkező) számítógépen illetve tableten használható. Számítógépéről vagy mobiltelefonjáról mindig percre pontos információkat láthat járművei helyzetéről. Ha járműve mozgásban van, azt is láthatja, milyen irányba, mekkora sebességgel halad, mióta mozog, hány kilométert tett meg az utolsó megálló óta stb. A rendszer lényegét az adatok és a statisztikák képezik, illetve ezek egyszerű hozzáférhetősége. API segítségével vállalatirányítási rendszere könnyedén és biztonságosan kaphat részletes információkat a járművei által megtett útvonalak, illetve menetlevelek bármely adatáról. Adatokkal szolgál a flotta működésének, útvonalainak optimalizálásához, így Ön üzemanyagköltséget takaríthat meg!

 

KISZÁMÍTHATÓSÁG, KONTROLL, MEGBÍZHATÓSÁG...

A GPS alapú flottakezelő és nyomkövető rendszerünkkel 24 órás felügyeletet tud biztosítani gépjárműve felett. Láthatja aktuális helyzetét éppúgy, mint sebességét, megtett útvonalát és addigi megállásait. A rendszer használatával kiszűrheti az esetleges fekete fuvarozásokat, az indokolatlan gépjármű használatot, ellenőrizheti az üzemanyag fogyasztást, így beruházása még hamarabb megtérülhet!

 

INNOVATÍV MEGOLDÁSOK...

A 2013. július 1.-e óta üzemelő, HU-GO névre keresztelt, több, mint 6500 km magyarországi közúthálózatot érintő, Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt. által üzemeltetett elektronikus útdíjszedése rendszerben az ITS Protection Kft. úgynevezett bevallási közreműködőként vállal szerepet. A felhasználók előre történő számlafeltöltéssel biztosíthatják a fedélzeti eszközeink által követett útvonalak használati díját, ami lényegesen könnyebb megoldás, mint minden alkalommal viszonylati jegyet vásárolni.

 

TERVEZHETŐSÉG, EGZAKT ADATSZOLGÁLTATÁS...

Cégünk a jogszabályoknak megfelelően tudja teljesíteni az elektronikus menetlevéllel kapcsolatos kötelezettségeket. Az általunk biztosított elektronikus menetlevél hivatalosan elfogadott és alkalmazható sajátszámlás közúti áruszállítás esetén. A folyamatos nyomkövetésből származó adatokból hasznos információk és statisztikák nyerhetők ki a vállalkozás üzletmenetéről. A rendszerben regisztrált gépjárművek esetén, előre rögzített megállási pontok megjelölésére is lehetőség nyílik. Az útvonal tervező modul megtervezi a gépjármű útvonalát, valamint indikálja a következő címekre való érkezés idejét és várható távolságát. Online követés esetén a rendszer megmutatja a már teljesített megállásokat, a GO! okostelefon applikációval párosítva pedig a munkára kijelölt személy is folyamatos tájékoztatást kap.

 

KÉRJEN AJÁNLATOT

 

LEGGYAKORIBB KÉRDÉSEK

 

 1. Hogyan működik az ITS nyomkövető rendszer?

  Az ITS nyomkövető rendszer GPRS alapon kommunikál az ITS központi szerverével, a hozzá tartozó aktuális pozíciót pedig GPS technológia segítségével a műholdakról szinkronizálja.

 2. Hogyan történik a regisztráció?

  A kezdeti regisztrációról minden esetben ügyfélszolgálatunk gondoskodik.

 3. Milyen eszközökről érhető el a felület?

  A felhasználói felület bármilyen internettel és egy egyszerű web böngészővel rendelkező eszközről megtekinthető és teljes értékűen használható.

 4. Hol tárolják az adataimat?

  Az adatok az ITS központi szerverén kerülnek elhelyezésre, melyet többszörösen titkosítunk, illetve a fizikai behatolás elől is védett adatparkban tároljuk.

 5. Mennyi ideig tárolják az adatokat? Meddig tudok visszamenőleg keresni a rendszerben?

  Ügyfeleink adatait korlátlanul tároljuk, korlátlan ideig van lehetőség a visszatekintésre. Tehát az ITS, mint prémiumszolgáltató az ügyfelei részére korlátlan adattárolást biztosít díjmentesen.

 6. Lehet e testre szabni a felületet és a funkciókat?

  Ügyfeleink igényeit maximálisan kiszolgálva arra törekszünk, hogy a legsajátosabb igényeknek is meg tudjunk felelni, természetesen a felületet és az egyes szolgáltatásokat az igényeknek megfelelően testre tudjuk szabni. Adott esetben akár díjmentesen is...

 7. Milyen plusz adatokat tudhatok meg a CAN modul segítségével?

  A CAN modul segítségével teljesen más megvilágításba helyeződik a gépjármű használat. Betekintést nyerhetünk az autó pontos használatába, a használat módjába, az elhasznált üzemanyag mennyiségbe, az üzemanyag szintjébe, a gázpedál állapotára...

 8. Mennyi a garanciaidő a készülékre?

  A garancia a hatályos magyar jog szerint 12 hónap, de bérleti konstrukció esetén a szolgáltatás fenntartásáig van érvényben.

 9. Nemzetközi nyomkövetésre is alkalmas a rendszer?

  A nemzetközi nyomkövetés opcionálisan elérhető, de az eszköz nagyméretű memóriájának köszönhetően a külföldön eltöltött időt is követi, majd a hazaérkezést követően az eszközről letölti. Amennyiben fontos az online követés külföldön is, javasoljuk a roaming opció igénybevételét.

 10. Kik láthatják az útvonalaimat?

  Kizárólag a megrendelő és a megrendelő megbízottjai.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Joomla SEF URLs by Artio