ITS FÓKUSZ

Az ITS Protection Kft. - az Ön telematikai szolgáltatója és/vagy útdíj bevallási közreműködője -, az elmúlt bő egy év járvánnyal nehezített időszakát olyan fejlesztések megvalósítására, járműkövető felületeinek átalakítására használta fel, amelyek megkönnyítik a járművek irányításáért, karbantartásáért, vagy mozgatásáért felelős illetékesek operatív munkáját. Ezen fejlesztések, módosítások egy része már korábban, másik része ezekben a hetekben került bevezetésre, de vannak olyanok is, amik a közeljövőben lesznek elérhetők.

A 2021. júniusában elindított - ITS Fókusz - hírlevél sorozat célja, hogy ezeket a fejlesztéseket, módosításokat 7-10 napos rendszerességgel, körülbelül 12-14 hét alatt bemutassuk Önnek, hogy a lehető legtöbb információt tudjuk átadni fejlesztéseinkről, újításainkról.

Fókuszban a dokumentálás

Az ITS GO+ driver applikációban a járművezetőnek lehetősége van a kiosztott feladatok elvégzésének, az áru átadásának-átvételének tényét előre definiált keretek között, vagy szabadon rögzíteni. Emellett okmányok, dokumentumok képét, káresemények fotóit is feltöltheti a rendszerbe és lehetősége van a megbízóval, partnerrel mindezt aláíratni.

ITS Fokusz GO applikacio dokumentalo mod

Fókuszban a mobiltás

Egy okoseszközre telepíthető alkalmazás, ami teljesértékű felügyeletet biztosít iOS, vagy Android platformon működő mobileszközökön is. Segítségével bárhol, bármikor ellenőrizhetjük a járművek helyzetét, műszaki állapotát, tachográf adatait, vagy akár a megfigyelni kívánt szenzorok értékét. Az applikációt díjmentesen biztosítjuk minden, érvényes szerződéssel rendelkező ügyfelünknek.
ITS Fokusz GO applikacio Megfigyelo mod 1

 Fókuszban a gépjárművezető         

Egy okoseszközre telepíthető alkalmazás, ami olyan előnyöket biztosíthat a gépjárművezetőnek, amik nagyban megkönnyíthetik az adminisztrációs terheket, időt takaríthatnak meg vele és az üzembentartó elvárásait is könnyebb teljesíteni. Követhetjük a járművek legfontosabb adatait (műszaki határidők, karbantartással kapcsolatos információk), kezelhetjük, kontrolálhatjuk az automata parkolásokat, választhatunk céges/magán státusz között. Az app segítségével érhető el űrlapkezelő, illetve dokumentumküldő megoldásunk és megjeleníthető egy tetszőlegesen kiküldött útvonal is. Az applikációt érvényes szerződéssel, ITS előfizetéssel rendelkező ügyfeleink igényelhetik járművek, járművezetők darabszáma és az előfizetés egyéb feltételei alapján kalkulált havidíjak ellenében.
ITS Fokusz GO applikacio gepjarmuvezeto mod 2

 

Joomla SEF URLs by Artio