Letöltötte már új applikációnkat?

Új, díjmentesen letölthető applikációt fejlesztettünk ki, hogy Ön még hatékonyabban használhassa szolgáltatásainkat!

Miért előnyös az új ITS GO! applikáció?

Mert azonnali push-üzenetben értesül minden Önt érintő eseményről, minden Önt érintő változásról! Ezzel nyugtázhatja az adott történést, vagy éppen azonnal reagálhat és megelőzheti nem kívánt esetek bekövetkeztét. Nincs többé semmi olyan rejtett információ, ami miatt hátrányos helyzetbe kerülne! Mik lehetnek ezek?

its go app

 

  • Ha pl. E-útdíjas gépkocsival rendelkezik, automatikus értesítést kap a beállított tengelyszámról. Nem kell mondanunk, hogy a nem megfelelően beállított tengelyszám miatt óriási büntetésre számíthat, de a push-üzenetben kapott  köszönhetően nyugodtan közlekedhet a díjköteles szakaszokon. Sőt arról is értesítést kap, ha NUSZ számláján egyenlege a minimum érték alá csökken, így egy gyors reagálással feltöltheti egyenlegét a büntetés elkerülése végett.
  • Vagy ha E-parkolást használ, automatikus értesítést kap a parkolójegy vásárlás aktiválásáról, csakúgy, mint a parkolás befejezéséről. Nem kell tehát aggódnia, hogy működik-e a rendszer, van-e érvényes parkolójegye, leállt-e a díjfizetés a megfelelő időben, mert azonnali üzenetben kap róla tájékoztatást. Az applikáció segítségével azt is meg tudja nézni, hogy hol parkolta le autóját, ha elfelejtette volna. 

Még milyen kényelmi funkciók érhetők el az applikációval?

  • Ha gépjárművét céges és magánutakra egyaránt használja, lehetősége van különválasztani a gépjárműhasználat módját.
  • Telefonján keresztül is elérheti, bemutathatja e-menetlevelét, ami nagyon hasznosnak tud bizonyulni egy esetleges hatósági ellenőrzés alkalmával.
  • Útvonaltervet készíthet, valósidejű átszervezési lehetőséggel, gépjárművezető kiértesítéssel.
  • További funkciókat az ITS GO! applikációról itt olvashat

 Kérdése van? Lépjen velünk kapcsolatba most!

 

 

 

 

 

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Joomla SEF URLs by Artio