Tudástár

Az ITS Protection Kft. - az Ön telematikai szolgáltatója és/vagy útdíj bevallási közreműködője -, az elmúlt bő egy év járvánnyal nehezített időszakát olyan fejlesztések megvalósítására, járműkövető felületeinek átalakítására használta fel, amelyek megkönnyítik a járművek irányításáért, karbantartásáért, vagy mozgatásáért felelős illetékesek operatív munkáját. Ezen fejlesztések, módosítások egy része már korábban, másik része ezekben a hetekben került bevezetésre, de vannak olyanok is, amik a közeljövőben lesznek elérhetők.

A 2021. júniusában elindított - ITS Fókusz - hírlevél sorozat célja, hogy ezeket a fejlesztéseket, módosításokat 7-10 napos rendszerességgel, körülbelül 12-14 hét alatt bemutassuk Önnek, hogy a lehető legtöbb információt tudjuk átadni fejlesztéseinkről, újításainkról.

Fókuszban a lengyelországi útdíj bevallás (e-TOLL rendszer)

A fuvarozással foglalkozó vállalkozások biztosan tudják, hogy az előzetes tervek szerint 2021.09.30. után a lengyelországi autópályákon nem lesz elérhető az eddig megszokott viaTOLL rendszer. Helyette a hazai rendszerhez hasonló, e-TOLL elnevezésű rendszeren keresztül lehet megváltani a használattal arányos útdíjakat a 3,5 tonna feletti járművek és a 9 személy szállítását meghaladó buszok esetében.

ITS Fokusz frissitett jarmunyilvantarto modul

Frissített járműnyilvántartó modul

Az új megoldások mellett, igyekeztünk a régi funkciókat is frissíteni, praktikusabbá tenni. Ennek egyik példája a járműnyilvántartó modul átalakítása, ahol a régi felületet is megőriztük, de egy választható, új nézettel kibővítettük a funkcionalitását.

ITS Fokusz frissitett jarmunyilvantarto modul

Fókuszban az útdíj (HU-GO) egyenleg automatikus feltöltése

Az ITS Protecton Kft., együttműködő partnerével közösen kínál megoldást automatikus útdíj (HU-GO) egyenleg feltöltésre elsősorban azoknak a fuvarozóknak, akik az ITS járműkövető rendszerén keresztül teljesítik a 3,5 tonna feletti járműveik útdíjbevallását.

ITS Fokusz hu go egyenleg feltoltes

Fókuszban az e-menetlevél automatizálása, időzítése

Az ITS járműkövető felületén bevezetésre kerültek az automata riportok. Előszőr az E-menetlevél automatizálása és időzítése lett elindítva, aminek több előnye is van.

ITS Fokusz dinamikus menetlevel testreszabasa

Fókuszban a dinamikus menetlevél testreszabása

A bevezetett funkció két fontos szerepe, hogy minden felhasználó csak azokat az információkat lássa a menetlevélben kötelező adatokon kívül, ami számára releváns és hogy azok sorrendjét is maga határozhassa meg!

ITS Fokusz dinamikus menetlevel testreszabasa

Fókuszban az online térkép és menetlevél jelölések

Az elmúlt időszakban nem csak új riportokat, modulokat fejlesztettünk, hanem igyekeztünk a szem előtt lévő felületeinket is úgy átalakítani, kiegészíteni, hogy a lehető legtöbb információt lehessen leolvasni róla első ránézésre is. Kiemeltük egyebek mellett a vezetési időkkel, tachográf státuszokkal összefüggő adatokat, információkat, de más praktikus módosításokat is elvégeztünk.

online terkep es menetlevel jelolesek

Fókuszban a dokumentálás

Egy okoseszközre telepíthető alkalmazás, ami teljesértékű felügyeletet biztosít iOS, vagy Android platformon működő mobileszközökön is. Segítségével bárhol, bármikor ellenőrizhetjük a járművek helyzetét, műszaki állapotát, tachográf adatait, vagy akár a megfigyelni kívánt szenzorok értékét. Az applikációt díjmentesen biztosítjuk minden, érvényes szerződéssel rendelkező ügyfelünknek.

ITS Fokusz GO applikacio dokumentalo mod

Fókuszban a mobiltás

Egy okoseszközre telepíthető alkalmazás, ami teljesértékű felügyeletet biztosít iOS, vagy Android platformon működő mobileszközökön is. Segítségével bárhol, bármikor ellenőrizhetjük a járművek helyzetét, műszaki állapotát, tachográf adatait, vagy akár a megfigyelni kívánt szenzorok értékét. Az applikációt díjmentesen biztosítjuk minden, érvényes szerződéssel rendelkező ügyfelünknek.
ITS Fokusz GO applikacio Megfigyelo mod 1

 Fókuszban a gépjárművezető         

Egy okoseszközre telepíthető alkalmazás, ami olyan előnyöket biztosíthat a gépjárművezetőnek, amik nagyban megkönnyíthetik az adminisztrációs terheket, időt takaríthatnak meg vele és az üzembentartó elvárásait is könnyebb teljesíteni. Követhetjük a járművek legfontosabb adatait (műszaki határidők, karbantartással kapcsolatos információk), kezelhetjük, kontrolálhatjuk az automata parkolásokat, választhatunk céges/magán státusz között. Az app segítségével érhető el űrlapkezelő, illetve dokumentumküldő megoldásunk és megjeleníthető egy tetszőlegesen kiküldött útvonal is. Az applikációt érvényes szerződéssel, ITS előfizetéssel rendelkező ügyfeleink igényelhetik járművek, járművezetők darabszáma és az előfizetés egyéb feltételei alapján kalkulált havidíjak ellenében.
ITS Fokusz GO applikacio gepjarmuvezeto mod 2

 

Elmélete analitikus geometriai módszereken alapszik, időmérésre visszavezetett távolságmérés. A GPS-vevőnek folyamatosan rendelkeznie kell legalább 4 műholdon lévő atomóra pontos idejével, a műholdak pontos távolságával, aktuális pályájukkal és a kisugárzott jel megérkezési idejével( hibák, korrekciók figyelembevételével) , hogy „háromszögeléssel” meghatározható legyen a földfelszíni pozíció.

Elsősorban katonai célokra fejlesztették ki, de ma már civil életben is számos területen használják. Egy fejlett helymeghatározó rendszer, mellyel 3 dimenziós helymeghatározást végezhetünk a földön, vízen vagy levegőben. Pontossága, méteres nagyságrendű, de differenciális mérési módszerekkel akár millimeters pontossággal is meg lehet határozni a kívánt pozíciót, valós időben.

Az IP-kamera egy olyan digitális kamera, amely az internetprotokollt (IP) használja adatátvitelre, és így egy IP-hálózatra kapcsolódva kommunikál a külvilággal, szemben a hagyományos biztonsági (CCTV) kamerákkal, melyek analóg jeleket továbbítanak (jellemzően koaxiális kábelen), és szemben a webkamerákkal, melyek bár digitális eszközök, de adataikat csak egy működő számítógépre képesek továbbítani, annak USB-portjára csatlakozva.

Joomla SEF URLs by Artio