Flottakövetés gépjármű flottakezelőknek

GPS nyomkövetés autóba
és más járművekbe

Az ITS által kínált GPS alapú, a legmodernebb térkép-technológiát alkalmazó járműkövető rendszer egyetlen szoftverben egyesíti a flottakezelés megkövetelte nyomkövetési funkciókat.

A rendszer egyszerűen, okostelefonon vagy internetböngészőn keresztül is használható , így a járművek pozíciója könnyedén követhető, és a hozzájuk tartozó telematikai információk bármikor gyorsan lekérhetők.

Mire jó az autó GPS nyomkövetés?

Az autó GPS nyomkövetés segítségével bármely flottatulajdonos pontosan tudhatja, merre járnak gépjárművei – legyen szó gépkocsikról, teherautókról, munkagépekről, motorkerékpárokról vagy éppen hajókról. A nyomkövetés különösen fontos, amennyiben nagyobb értékű rakomány szállításáról van szó, így könnyen garantálható, hogy az áru minden helyzetben biztonságban legyen.

Az ITS ugyanakkor az egyszerű GPS-nyomkövetésnél jóval többet kínál. Az ITS járműkövető rendszere pontos telematikai adatokkal látja el a flottatulajdonosokat, ezzel segítve a statisztikák készítését, valamint a szállítmányozás folyamatának optimalizálását.

A trackerek így egyszerre segítik az optimális útvonaltervezést, az üzemanyag-használat ellenőrzését és a sofőrök vezetési stílusának monitorozását, valamint csökkenthetik a papíralapú adminisztrációt.

GPS nyomkövetés autóba és más járművekbe

Mik a "készen kapható" GPS trackerek buktatói?

GPS nyomkövetőket manapság különböző webáruházakból is lehet vásárolni, azonban az eszköz sajátosságai miatt nem mindegy, hogy az ember milyen megoldás mellett dönt.

A GPS trackerek nem önálló készülékek, hiszen a műholdas nyomkövetés kizárólag a készülékhez rendelt szolgáltatással érhető el. Noha a webshopokban árult GPS eszközökhöz tartozik valamilyen alapszintű szolgáltatás, így biztosítva az alapvető nyomkövetési funkciókat, összetettebb feladatok esetén nagyobb mértékű személyre szabhatóságra lehet szükség.

A GPS nyomkövetés autóba szerelhető kivitele miatt érdemes lehet olyan komplex szolgáltatást választani, amely az eszköz teljes életciklusa alatt képes támogatni a felhasználókat. Az ITS éppen ezért nem csupán a GPS nyomkövető autóba szerelését vállalja, de ügyfeleink a megvásárolt eszközzel együtt folyamatos tanácsadást is igényelhetnek.

Mivel tud többet az ITS által kínált autó GPS nyomkövető rendszer egy sima GPS trackernél?

Az ITS trackerei a hozzájuk tartozó összetett szolgáltatások miatt nagymértékben kitűnnek a piacon kapható többi autó GPS nyomkövető közül. GPS trackereink funkcióit minden esetben ügyfeleink egyedi igényei szerint állítjuk össze, így megrendelőnk csak azokért a funkciókért fizet, amelyeket valóban használ is.

Legyen szó egyedülálló, akár 10 másodperces mintavételezési sűrűségről, CAN/FMS modul illesztési lehetőségről, fordulatszám-elemzésről, különleges gépjárművédelmi funkciókról, külső riasztóval történő kommunikációról, a külső szenzorok figyeléséről vagy más hasznos kiegészítésekről, ügyfeleink minden esetben számíthatnak munkatársainkra.

Bővebb információkérés, ajánlatkérés /megrendelés lehetősége

Fontos számunkra, hogy ügyfeleinknek ne csak egy autó GPS nyomkövetőt kínáljunk, hanem olyan átfogó szolgáltatást, amelyre a trackerek használata során bármikor számíthatnak. Éppen ezért munkatársaink az előzetes igényfelméréstől kezdve segítik ügyfeleinket kiválasztani a nekik megfelelő eszközt és szolgáltatást. A vásárlás előtt ügyfeleinknek lehetőséget biztosítunk az egyes megoldások tesztelésére, így magabiztosan állíthatjuk össze járműkövető rendszerhez kapcsolódó csomagot.

Munkatársaink személyes egyeztetés során felmérik, hogy megrendelőnknek milyen funkciókra lehet szüksége, és bármely a használat közben felmerülő probléma esetén képesek gyors segítséget nyújtani.

Kinek éri meg az ITS járműkövető szolgáltatását igénybe venni?

A GPS nyomkövető autóba, motorkerékpárba, teherautókba, munkagépekbe vagy éppen vízi járművekbe is beépíthető, így a legkülönbözőbb feladatok során képesek segíteni megrendelőinket. A GPS nyomkövetés magánszemélyek esetén is növelheti a biztonságérzetet, ugyanakkor szállítmányozó és flottakezelő cégek, építési kivitelezők vagy éppen taxitársaságok számára is elengedhetetlen védelmi eszközül szolgálhatnak.

Professzionális járműkövetéssel garantálható a személy- és áruszállítás, valamint a járművek biztonsága, illetve növelhető a logisztikai feladatok megoldásának hatékonysága, az ITS szolgáltatásával Ön kismértékű befektetéssel optimalizálhatja cége mindennapi működését.

Szeretne többet tudni az ITS járműkövető trackereinek előnyeiről? Vegye fel velünk a kapcsolatot most!

KÉRJE SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATUNKAT ONLINE, AKÁR 2 PERC ALATT!

Az űrlap kitöltéséhez kattintson az „ajánlatot kérek” gombra!