Flottakövetés fuvarozó, szállítmányozó cégeknek

Kinek jó?
Flottakövetés fuvarozóknak

Az ITS járműkövető rendszer lehetővé teszi, hogy a GPS nyomkövető segítségével Ön folyamatosan, a nap 24 órájában, valós időben nyomon követheti tehergépjárművei aktuális helyzetét, korábbi útvonalait és a várakozások idejét, azonosíthatja a gépjárművezetőket, kezdve a szállítással, fuvarozással kapcsolatos minden műszaki és logisztikai adatról. A könnyen átlátható keretrendszer üzenetküldő funkciója lehetővé teszi a járművezetőkkel való gyors kommunikációt és digitális adatok (dokumentumok, képek) azonnali továbbítását is.

A portálon keresztül széles körű riportok és statisztikák állnak rendelkezésre az üzemanyag-felhasználás kontrolljához, a hőmérséklet-monitorozáshoz vagy bármilyen egyéb műszaki adathoz, akár több teherautóra is egy időben. Pár kattintással tachográf adatokat ellenőrizhet, vagy tölthet le, akár távolról is blokkolhatja a tehergépjárműveket, illetve útnyilvántartást, menetlevelet készíthet azonnal vagy tetszőleges időpontra automatizáltan.

flottakövetés fuvarozó cégeknek
ITP Protection flottakövetés

Teljes körű flottakövetés szállítmányozóknak

A 3,5 tonna feletti tehergépjárművek e-útdíjbevallási kötelezettségéhez teljes körű szolgáltatást nyújtunk OBU okostelefonos applikáció segítségével.

Az ITS járműkövető rendszer számos további (pl. áru-, vagy konténerkövető) mobil megoldással, személyre szabható funkcióval (pl. útvonaltervező-, vagy költségmodul) és eszközzel is rendelkezik, amelyekről járműkövetés aloldalunkon tájékozódhat részletesen.

Azáltal, hogy a flotta navigáció teljes mértékben átláthatóvá válik, a számlázás és a könyvelés munkája, egyben az Ön vállalkozásának működése is optimálizálható, és az ennek eredményeként létrejövő költség-, és energiamegtakarítás további fejlesztések kivitelezését teszi lehetővé. Ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, vagy kérjen tőlünk árajánlatot online!

KÉRJE SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATUNKAT ONLINE, AKÁR 2 PERC ALATT!

Az űrlap kitöltéséhez kattintson az „ajánlatot kérek” gombra!