Flottakövetés gépjármű flottakezelőknek

Flottakövetés flottakezelőknek

A flottakezelők szolgáltatásai egyre népszerűbbek napjainkban, hiszen költséghatékony megoldást nyújtanak a különféle profilú és méretű vállalkozások és cégek számára a folyamatos mobilitás biztosításában.

Ugyanakkor nagyon fontos szempont, hogy a gépjárműflották használata tervezhető, ellenőrizhető és optimalizálható legyen, mert csak így jelentenek valóban gazdaságos választást. Ebből kifolyólag a flotta átlátható követhetősége nemcsak célszerű, hanem szükséges is.

A járműkövetés rengeteg adatot szolgáltat a pillanatnyi pozíciótól kezdve az üzemanyag-felhasználáson át a megtett útvonalakig. Ezen információk felhasználásával nemcsak a költségek optimalizálhatók, hanem az adminisztrációs terhek is csökkenthetők.

flottakövetés gépjármű flottakezelőknek
ITP Protection flottakövetés

Flottanavigáció ellenőrzése GPS nyomkövetővel

A műholdas technológia folyamatosan, napi huszonnégy órában küldi az információkat a flotta gépjárműivel kapcsolatban, így a flottakezelő mindig percre pontosan tudja, hogy az adott gépjárművet ki és mikor használja, mennyi kilométert tesz meg vele. A telematikai eszközök segítségével kimutatások készíthetők többek között az úti tervekre vagy a tankolásokra vonatkozóan, amelyekre az áfa-visszaigénylésnél, az üzemanyag-elszámolásnál lehet szükség. A flottakövetés segítségével egyszerűen és automatikusan választhatók el a hivatalos és magánutak, pár kattintással útnyilvántartás és menetlevél készíthető.

A járműnyilvántartó segítségével mindig naprakész információnk lehet a járművekkel kapcsolatos feladatokról, határidős tevékenységekről.

Az előre rögzített elemek nagy száma és az egyedileg felvehető elemek segítik Partnereinket abban, hogy az egész nagy flották karbantartását is könnyedén követni tudják, legyen szó önálló járműről vagy vontatmányról. Az értesítési, riasztási rendszernek köszönhetően semmiről nem fognak megfeledkezni! Professzionális flottakezeléssel komoly költségek takaríthatók meg – tudjon meg többet a témában, keresse szakértő kollégáinkat, akik készséggel állnak rendelkezésre!

 

 

KÉRJE SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATUNKAT ONLINE, AKÁR 2 PERC ALATT!

Az űrlap kitöltéséhez kattintson az „ajánlatot kérek” gombra!