Blog

Munkatársaink évtizedes tapasztalattal rendelkeznek GPS alapú autó nyomkövetés terén. Pontosan tudjuk, hogy a járművek biztonsága és az azok nyomon követése során beszerzett adatok rendkívül fontosak a cégtulajdonosok számára, ezért mindent megteszünk, hogy segítsünk nekik hozzájutni a lehető legtöbb és legpontosabb információhoz. Éppen ezért már nem csupán különböző flottakövető szolgáltatásokkal állunk a hozzánk fordulók rendelkezésére, hanem teljes logisztikai rendszert kínálunk cégtulajdonosok számára.

A szektorban szerzett értékes szakmai tapasztalatunkat nemcsak folyamatosan tökéletesített, minőségi szolgáltatásainkba építve szeretnénk ügyfeleink szolgálatába állítani, hanem a rendszeresen frissülő blogunkon megosztott hasznos tudásanyagok formájában is. Olvassa el változatos témában írt cikkeinket!

A HU-GO útdíjról bővebben

július 1-jétől működik hazánkban is az útdíjfizetési rendszer (HU-GO útdíj), ami a magyar úthálózat (autópályák, autó-, és főutak) kijelölt szakaszaira vonatkozik. Díjköteles minden 3,5 tonna

Tovább olvasom »