ITS FÓKUSZ

Fókuszban az E-menetlevél

ITS FÓKUSZ - 16. szám

Az ITS rendszerben megnövekedett jármű és felhasználó szám együtt jár a növekvő igényekkel és a megszokott felhasználói környezet folyamatos bővítésével, optimalizálásával. Emiatt megvalósításra került egy újfajta menetlevél, ami nem csak vizuálisan ad nagyobb szabadságot a felhasználóknak, de a hardver támogatása is megerősítésre került.

Ennek köszönhetően az új menetlevél rugalmasabb, még szélesebb felhasználói kört képes kiszolgálni úgy, hogy mindezt gyorsabban teszi, mint a korábbi modul.

Fókuszban az üzemeltetés

ITS FÓKUSZ - 13. szám

Partnereink igényeinek, visszajelzéseinek alapján, a nemrégiben frissített járműnyilvántartó modulunk beállításait átalakítottuk. Az átalakítás célja, hogy egy még rugalmasabb, szofisztikáltabb felület álljon rendelkezésre a járművek, vagy vontatók karbantartásához.
Az előre rögzített elemek nagy száma és az egyedileg felvehető elemek segítik Partnereinket abban, hogy az egész nagy flották karbantartását is könnyedén követni tudják, legyen szó önálló járműről, vagy vontatmányról. Az értesítési, riasztási rendszernek köszönhetően, semmiről nem fognak megfeledkezni!

Fókuszban a 0-24 órás támogatás

ITS FÓKUSZ - 11. szám

Az elmúlt időszakban több irányból kaptunk jelzéseket, miszerint felmerült az igény munkaidőn kívül is elérhető támogatásra, ezért 2022.02.01-től az ITS Protection Kft. elérhetővé teszi partnerei számára ezen kiegészítő szolgáltatását ITS Protect+ néven.

Fókuszban az útvonal kiküldése - ITS KML (passzív) útvonal kiküldése ITS GO+ applikációra

ITS FÓKUSZ - 10. szám

Sok fuvarozó keres olyan megoldást egy útvonal letervezésére és kiküldésére a járművezetőnek, ami gyors, egyszerű és nem feltétel a programmal szemben, hogy navigálja is a járművezetőt. Egyszerűen csak egy térképen követhető útvonalra van szükség, ami támogatja a járművezetőt az úticél elérésében. Ez a megoldás NEM navigál, de éppen emiatt lényegesen gazdaságosabb a használata és a kevésbé befolyásolja az esetleg instabil internetkapcsolat is. (Navigáláshoz rendelkezésre áll az ITS Route & Plan útvonaltervező modul.)

Fókuszban az automatizált riportrendszer

ITS FÓKUSZ - 9. szám

A korábbi tapasztalatok és a Partnereinktől érkező igények alakították a portálon elérhető, „riportok” menüben lekérdezhető információkat. A különböző riportok esetenként többféle bontásban, járműre, járműcsoportra és járművezetőre indíthatóak. Némelyik, a menetlevélhez hasonlóan időzíthető, automatizálható és e-mail formájában is lekérhető. Mindegyik riport elérhet Web, XLS, vagy PDF formátumban is.

Fókuszban a lengyelországi útdíj bevallás (e-TOLL rendszer)

ITS FÓKUSZ - 8. szám

Tisztelt Partnereink, A fuvarozással foglalkozó vállalkozások biztosan tudják, hogy az előzetes tervek szerint 2021.09.30. után a lengyelországi autópályákon nem lesz elérhető az eddig megszokott viaTOLL rendszer. Helyette a hazai rendszerhez hasonló, e-TOLL elnevezésű rendszeren keresztül lehet megváltani a használattal arányos útdíjakat a 3,5 tonna feletti járművek és a 9 személy szállítását meghaladó buszok esetében.

Frissített járműnyilvántartó modul

ITS FÓKUSZ - 7. szám

Az új megoldások mellett, igyekeztünk a régi funkciókat is frissíteni, praktikusabbá tenni. Ennek egyik példája a járműnyilvántartó modul átalakítása, ahol a régi felületet is megőriztük, de egy választható, új nézettel kibővítettük a funkcionalitását.

Fókuszban az útdíj (HU-GO) egyenleg automatikus feltöltése

ITS FÓKUSZ - 6. szám

Az ITS Protecton Kft., együttműködő partnerével közösen kínál megoldást automatikus útdíj (HU-GO) egyenleg feltöltésre elsősorban azoknak a fuvarozóknak, akik az ITS járműkövető rendszerén keresztül teljesítik a 3,5 tonna feletti járműveik útdíjbevallását.

Fókuszban az e-menetlevél automatizálása, időzítése

ITS FÓKUSZ - 5. szám

Az ITS járműkövető felületén bevezetésre kerültek az automata riportok. Előszőr az E-menetlevél automatizálása és időzítése lett elindítva, aminek több előnye is van.

Fókuszban a dinamikus menetlevél testreszabása

ITS FÓKUSZ - 4. szám

A bevezetett funkció két fontos szerepe, hogy minden felhasználó csak azokat az információkat lássa a menetlevélben kötelező adatokon kívül, ami számára releváns és hogy azok sorrendjét is maga határozhassa meg!

ITS GO+ Online térkép és menetlevél jelölések

ITS FÓKUSZ - 3. szám

Az elmúlt időszakban nem csak új riportokat, modulokat fejlesztettünk, hanem igyekeztünk a szem előtt lévő felületeinket is úgy átalakítani, kiegészíteni, hogy a lehető legtöbb információt lehessen leolvasni róla első ránézésre is. Kiemeltük egyebek mellett a vezetési időkkel, tachográf státuszokkal összefüggő adatokat, információkat, de más praktikus módosításokat is elvégeztünk.

ITS GO+ Dokumentumok, események rögzítése, beküldése

ITS FÓKUSZ - 2. szám

Egy okoseszközre telepíthető alkalmazás, ami teljesértékű felügyeletet biztosít iOS, vagy Android platformon működő mobileszközökön is. Segítségével bárhol, bármikor ellenőrizhetjük a járművek helyzetét, műszaki állapotát, tachográf adatait, vagy akár a megfigyelni kívánt szenzorok értékét. Az applikációt díjmentesen biztosítjuk minden, érvényes szerződéssel rendelkező ügyfelünknek.

ITS GO+ Megfigyelő mód

ITS FÓKUSZ - 1. szám

Egy okoseszközre telepíthető alkalmazás, ami teljesértékű felügyeletet biztosít iOS, vagy Android platformon működő mobileszközökön is. Segítségével bárhol, bármikor ellenőrizhetjük a járművek helyzetét, műszaki állapotát, tachográf adatait, vagy akár a megfigyelni kívánt szenzorok értékét. Az applikációt díjmentesen biztosítjuk minden, érvényes szerződéssel rendelkező ügyfelünknek.

ITS GO+ Gépjárművezető mód

ITS FÓKUSZ - 1. szám

Egy okoseszközre telepíthető alkalmazás, ami olyan előnyöket biztosíthat a gépjárművezetőnek, amik nagyban megkönnyíthetik az adminisztrációs terheket, időt takaríthatnak meg vele és az üzembentartó elvárásait is könnyebb teljesíteni. Követhetjük a járművek legfontosabb adatait (műszaki határidők, karbantartással kapcsolatos információk), kezelhetjük, kontrolálhatjuk az automata parkolásokat, választhatunk céges/magán státusz között. Az app segítségével érhető el űrlapkezelő, illetve dokumentumküldő megoldásunk és megjeleníthető egy tetszőlegesen kiküldött útvonal is. Az applikációt érvényes szerződéssel, ITS előfizetéssel rendelkező ügyfeleink igényelhetik járművek, járművezetők darabszáma és az előfizetés egyéb feltételei alapján kalkulált havidíjak ellenében.