ITS IoT

INTELLIGENS SZENZOROK

Az IoT az innováció jövője – az ITS Protection Kft.

megoldást nyújt már a jelenben!

Mit jelent az IoT?

Az IoT (Internet of Things) olyan különböző, egyértelműen azonosítható elektronikai eszközöket jelent, amelyek képesek felismerni valamilyen lényegi információt, és azt egy internet alapú hálózaton egy másik eszközzel kommunikálni, például okos eszközökkel, érzékelő szenzorokkal, járművekkel, stb. Célja, hogy az eszközök könnyen kommunikálhassanak egymással és az emberekkel, így lesz megoldva az adatgyűjtés, aminek révén készülhet elemzés az adott területekről, eszközök állapotáról vagy személyek helyzetéről.

Az IoT előnyei: Az IoT számos előnyt kínál az ipar, a kereskedelem, az áruszállítás, vagy akár a hétköznapi élet különböző területein. A folyamatos innovációnak köszönhetően a közeljövőben még nagyobb hatással lehet az életünkre.

IoT szenzorok

Hatékonyabb adatgyűjtés

Az IoT eszközök által gyűjtött adatok felhasználása alkalmas lehet az üzleti folyamatok hatékonyságának növelésére, az energiafelhasználás csökkentésére, az életminőség javítására.

Termelékenység növelése

Az IoT által gyűjtött adatok elemzése alapja lehet a különböző rendszerek automatizálásnak, a döntés-előkészítő folyamatoknak, ezzel is növelve a vállalatok termelékenységét. Nagyobb biztonság: Az IoT rendszerek lehetővé teszik a folyamatos monitorozást, az on-line riasztásokat ami növeli a biztonságot, és csökkenti a kockázatokat.

Automatizált folyamat

Az IoT eszközök lehetővé teszik a folyamatok automatizálását, ami csökkenti az emberi hibákat és a munkaerő költségeit. Jobb életminőség: Az IoT eszközök által gyűjtött adatok segítségével a városokban az infrastruktúra hatékonyabb felhasználásában, a közlekedés javításában, a légszennyezés csökkentésében és a jobb életminőség előmozdításában is hasznos lehetőségeket nyújthat.

Egyszerűbb élet

Az IoT eszközök lehetővé teszik a mindennapi feladatok automatizálását, így az emberek több időt tölthetnek a fontosabb dolgokkal és kevesebb stressznek lesznek kitéve.

IoT intelligens szenzorok

Szenzorok tulajdonsága

Ismerje meg az IoT szenzorokat!

Gateway tulajdonságok

Felhasználói területek

Biztonság és hatékonyság

Az IoT fejlesztések kezdete


Kaptunk egy megkeresést, ahol a cég telephelyei olyan megoldást kerestek, amivel a külső objektumaik között rendszám nélküli, csak alvázszámmal rendelkező járművek mozgásainak, mozgatásainak manuális adminisztrációját megkönnyíthetik, átláthatóbbá tehetik, illetve optimalizálhatják a belső folyamatokat, és növelhetik a gépjárművek vagyonbiztonságát is.

A feladat

Az ITS rendszerén keresztül nyílvántartani, felügyelni, kezelni a több telephelyen megtalálható, rendszám nélküli (alvázszámos) járművek „virtuális” helyzetét, illetve a telephelyek, azon belül is további helyszíneken található, ismert járművek helyzetét, továbbá növelni a vagyonbiztonság szintjét, és átadni API-n keresztül a gyűjtött és tárolt adatokat a belső nyilvántartó program felé.

A megvalósítás mérföldkövei

1.) Rendszer fizikai kiépítése: célhardverek kiépítése az objektumok különböző, előzetesen kijelölt pontjain.
2.) Szoftveres infrastruktúra előkészítése, létrehozása: az ITS felhő alapú rendszerszolgáltatás felbővítése és testre szabása.
3.) Rendszer üzemeltetése: az ITS GPS nyomkövető rendszerre épülő, külső integrációval rendelkező, felhő alapú szolgáltatás.

ITS boom

ITS Boom

A projekt elindulásakor nem egy már meglévő GPS nyomkövető rendszert kellett módosítani, hanem egy merőben új és önálló rendszert fejleszteni. Egy izgalmas kihívással néztünk szembe, aminek eredményeként a hatékony és modern eszközökkel egy új és egyedi termék, az ITS BooM rendszer jött létre.

Ezzel a szolgáltatással újabb egyedi megoldást tudunk nyújtani a cégek gördülékeny működéséhez.

Önt is érdekelné megoldásunk, kérdései vannak szolgáltatásainkkal kapcsolatban?
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje kötelezettségmentes árajánlatunkat most!

KÉRJE SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATUNKAT ONLINE, AKÁR 2 PERC ALATT!

Az űrlap kitöltéséhez kattintson az „ajánlatot kérek” gombra!