GPS nyomkövető rendszer taxitársaságoknak

Flottakövetés taxi cégeknek

A személyszállító szolgáltatást végző taxitársaságok számára kiemelkedően fontos a GPS-nyomkövetés, hiszen a szolgáltatás jellegéből fakadóan mindig tudni kell, hogy éppen merre vannak a gépkocsik.

A professzionális járműkövetés eszközeivel ez egyszerűen megoldható. A személygépjárművek aktuális helyzetének meghatározása elengedhetetlen ahhoz, hogy a személyszállító szolgáltatás szervezése precízen történjen, és az online pozícióadatok segítségével a társaság gyorsan és egyszerűen tudja kezelni a fuvarigényeket.

Mindez jelentősen hozzájárul az ügyfélelégedettséghez, ami ezen a területen nélkülözhetetlen a sikeres működéshez, hiszen sok esetben azonnal kell reagálni, tájékoztatni. A rendszer segítségével a fuvarigények teljesülése is pontosan ellenőrizhető.

GPS nyomkövető rendszer taxitársaságoknak
ITP Protection flottakövetés

A nyomkövetés egyéb előnyei

A precíz fuvarszervezésen túl az autó GPS nyomkövető más szempontból is hasznos a taxitársaságoknak. Mivel rögzíti az útvonalat, amin a jármű halad, egy esetleges vitás esetben is bizonyító erejű lehet, mivel pontos adatokat nyújt. Ez nemcsak az útvonalra, hanem a sebességre is vonatkozik. A nyomkövetés speciális funkciókat is betölthet, többek között fontos szerepet játszhat a lopásvédelemben is.

A valós idejű nyomkövetés a fuvarszervezés megkönnyítésével emeli a taxitársaságok szolgáltatásának minőségét, a rögzített adatok pedig segítenek a szolgáltatás optimalizálásában és a vitás ügyek elrendezésében. Tudjon meg többet a GPS nyomkövető rendszerünk előnyeiről, keresse készséges kollégáinkat!

KÉRJE SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATUNKAT ONLINE, AKÁR 2 PERC ALATT!

Az űrlap kitöltéséhez kattintson az „ajánlatot kérek” gombra!