Telematika Flotta Navigáció

GPS-ES FLOTTAKÖVETÉS

ÉS FLOTTA NAVIGÁCIÓ

GPS flottakövetés és flotta navigáció
Járműkövetési flotta navigációs rendszerünk segít ügyfeleinknek, hogy mindig tisztában legyenek a flottájukba tartozó járművek helyzetével, így akkor se veszíthessék el a kontrollt, ha azok a telephelytől távol helyezkednek el. GPS-alapú járműkövetési rendszerünk statisztikai adatokat szolgáltat a járművekkel kapcsolatban, így Ön gyorsan és egyszerűen optimalizálhatja flottája működését.

MIÉRT ÉRDEMES GPS-ES FLOTTA NAVIGÁCIÓT HASZNÁLNI?

– Mert így nem kell mindenben a sofőrjeire hagyatkoznia: legyen szó bármilyen helyzetről, telematikai rendszerünk segítségével bármikor beavatkozhat.
– Mert így pontosan nyomon követheti járműveit, illetve a rakományok útvonalát.
– Mert így gyorsan és hatékonyan teljesítheti ügyfelei felmerülő igényeit.
– Mert így gyors döntéseket hozhat, amennyiben változás áll be a kiszállítások menetrendjével kapcsolatban.
– Mert így kevesebb adminisztrációval juthat hozzá a flotta menedzseléséhez szükséges információkhoz.
– Mert így a különböző járművektől begyűjtött adatok alapján teheti hatékonnyá flottája működését, és szoríthatja minimálisra költségeit.
– Mert így azonnal értesülhet arról, ha a járműveken karbantartás szükséges, így fokozva alkalmazottai és a szállított áru biztonságát.

KORSZERŰ, ADATALAPÚ FLOTTAKÖVETÉS

Modern járműkövetési rendszerünk az online térképes és a GPS/GSM-technológiák ötvözésével egyszerű, bárki által könnyen kezelhető módon teszi lehetővé a flotta navigációt. A telematikai rendszer lényege, hogy a gépjármű navigációs jellemzőiből kinyerve pontos statisztikai adatokat biztosítson a járművek útvonalával, a felmerülő költségekkel, a járművezetők munkavégzésével, az esetleges munkahelyi visszaélésekkel, a munkaidő kihasználásával, illetve a sofőrök és az áruk biztonságával kapcsolatban, így is segítve cége gazdaságos működését. A rendszer minden autóba egyszerűen beépíthető, és a telematikai adatok egy webes felületen néhány kattintással elérhetők, illetve feldolgozhatók.