GPS nyomkövetés autóba – miért hasznos a gépjármű-tulajdonosoknak?

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a GPS nyomkövető autóba az egyik legjobb befektetés a járműkontroll, a biztonság és a praktikum szempontjából is. Függetlenül attól, hogy személyautóról, céges autóról vagy flottáról van szó, a GPS nyomkövetők számos előnnyel kecsegtetik a felhasználókat. De nem csak számukra, hanem a fuvarozással, szállítmányozással foglalkozó cégek és magánvállalkozók számára is remekül hasznosítható tulajdonságokkal rendelkeznek, nem beszélve arról, hogy az ITS GPS nyomkövetők mellé összetett szolgáltatás és állandó tanácsadás is jár.

GPS nyomkövető magánszemélyeknek

Az ITS által forgalmazott GPS nyomkövetők nagy előnye, hogy a teljes felhasználói palettát lefedik, így a magánszemélyektől kezdve a fuvarozókon át mindenkinek csak előnye származhat abból, ha az autója GPS nyomkövetővel van felszerelve. Magánszemélyek autó nyomkövetés mellett általában a magasabb szintű biztonság, illetve a kényelmesebb, automata parkolási lehetőségek miatt döntenek.
Még mielőtt azt hinné, hogy a GPS nyomkövetők használata csak a vállalkozások, flották privilégiuma, jó, ha tudja, hogy számtalan magánszemély döntött már az ITS professzionális járműkövetése mellett. És, hogy miért? Ha egy autó GPS nyomkövetővel van felszerelve, akkor annak folyamatosan követhető a mozgása, az aktuális helyzete és a megállói. Így mindig szem előtt lehet az autója, mi több, a megfelelő indításgátló modullal felszerelve, teljes körű védelmet adhat az autójának, így hatékonyan léphet fel a gépjárműeltulajdonítással szemben is. Mobilalkalmazás segítségével bárhonnan ellenőrizheti nyomkövetővel ellátott autóját; a rendszer 15 másodpercenként képes friss információkat küldeni az okostelefonjára.

GPS nyomkövető autóba, flottáknak

A céges autók és flották számpontjából szintén számos előnnyel jár, ha modern GPS nyomkövető kerül az autókba. Az ITS járműkövető rendszere pontos telematikai adatokkal látja el a flottatulajdonosokat, így az autók használatának optimalizálásával nem csak takarékoskodhat, de az ügyes-bajos adminisztrációs folyamatokat, a statisztikák készítését is egyszerűbbé, átláthatóbbá teheti. Nem beszélve arról, hogy a gépjárműveket nagyobb biztonságban is tudhatja azáltal, hogy mindig tudja ki, hol, meddig, milyen útvonalon használja az autót. Ezzel nem csak a munkahelyi visszaéléseknek mehet elibe, de az útvonaltervezésben, az üzemanyag-hatékonyságban is segítségére lehet egy GPS nyomkövető.

Szállítmányozás és flottakövetés GPS nyomkövetővel

Teljes körű flottakövetést kínálunk a szállítmányozással foglalkozó vállalatoknak is. Az ITS járműkövető rendszer számos személyre szabható funkcióval (például útvonaltervezővel), illetve áru- és/vagy konténerkövető opcióval is kiegészíthető. Egy GPS nyomkövető továbbá a fuvarszervezésben és flottamenedzsmentben, az útdíj-bevallásban, a belföldi és külföldi utak elszámolásában, a különféle kimutatások készítésében is nagy hatékonysággal alkalmazható.

Szeretne többet is tudni a GPS nyomkövetőkben rejlő nagyszerű lehetőségekről, illetve az ITS színvonalas szolgáltatásairól? Keressen minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!