GPS nyomkövetés autóba – tegyen lépést a biztonság felé is!

Magánszemélyek és cégek egyaránt jól járhatnak egy GPS nyomkövető rendszer használatával. Mert nem csak a gépjármű pontos útvonala nézhető vissza (vagy követhető valós időben), de bármilyen autó GPS nyomkövetővel felszerelve (ha az adott nyomkövető rendszer például indításgátló modullal is kombinálva van), nagyobb biztonságban lehet. A GPS technológiára épülő autó nyomkövetés lehetővé teszi, hogy mindig képben legyen autója aktuális útvonalával, megállóival.

Hogyan működik egy GPS nyomkövető?

Napjaink korszerű nyomkövető megoldásai szinte kivétel nélkül valamilyen GPS technológiára épülnek. Tulajdonképpen így műholdak segítségével határozható meg a követett autó útvonala és/vagy pontos helye.
Az ITS által forgalmazott, legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelő GPS nyomkövetők a járművek közlekedéséről akár 15 másodpercenként küldenek friss információkat, így Ön folyamatosan nyomon kísérheti autója vagy autói útvonalát. Ráadásul nem csak magánszemélyek esetében van haszna egy GPS nyomkövetőnek, hanem cégek flottakezelésében, illetve a vállalatirányításban szükséges gyors és operatív döntések meghozatalában is segítségére lehet.

A felhasználói visszajelzések maximálisan arról tesznek tanúságot, hogy a GPS nyomkövetés autóba nem csak praktikus, de hosszú távon költséghatékony megoldás is. Idővel mindenképp több megtakarítást hoz, mint amennyibe maga az egész nyomkövető rendszer megvásárlása kerül.

Ha úgy érzi, szeretne a téma kapcsán több mindent megtudni, forduljon hozzáértő munkatársainkhoz, akik készséggel válaszolnak minden kérdésére!