Korszerű flottakövetés – állandó kontroll, ami megtérül

Ha szállítmányozással foglalkozik, szinte biztosan felmerült már Önben is a kérdése annak, hogy hogyan tehetné gördülékenyebbé, átláthatóbbá, operatívabbá, nem utolsó sorban pedig termelékenyebbé a szállítással, szállítmányozással kapcsolatos különféle feladatokat, feladatköröket. Hogy mindig naprakész információkkal rendelkezzen járművei valós tartózkodási helyéről, menetrendjéről, menetsebességéről, üzemanyag-felhasználásról, hiszen a folyamatos és pontos autó nyomkövetés a hatékony menedzsment egyik alappillére.

Flottakövetés GPS nyomkövetővel

Napjaink legkorszerűbb flotta navigációs, flottakövetéses módszere az autók GPS nyomkövetőkkel történő felszerelése, amivel – ha az ITS Protectiont választja – akár teljes körű telematikai rendszer is jár. Az ITS által fejlesztett járműkövető rendszerben egy az autóba szerelt GPS tracker küld akár 15 másodpercenként információkat az autó/autók közlekedéséről, illetve a GPS nyomkövető rendszer személyre szabható beállításainak köszönhetően nem csak a flottamenedzsmentben lehet segítségére ez a korszerű eszköz, de járművei védelmére is remek alternatívát nyújthat. Továbbá bármikor ellenőrizheti alkalmazottjait, hogy kitöltik-e az előírtaknak megfelelően a munkaidejüket, de a gépjárművek használatáról, a rakományok útvonaláról is gyors és pontos képet kaphat. Egy ilyen sokoldalú telematikai rendszer használatával operatívabbá válhat a menetlevél-készítés és minden más adminisztrációs teendő is, illetve mert az eszköz folyamatos adatokat szolgáltathat a járművekről, ezért ezen információk birtokában hatékonyabbá teheti flottája teljes működését is, amivel akár szemmel látható összegeket is megtakaríthat.

Napjainkban egy GPS alapú telematikai rendszer beszerelése nem valamilyen megfizetetlen úri huncutság, hanem egy mindenki számára elérhető korszerű megoldás a flottamenedzsment-feladatok hatékonyabb ellátására – érdeklődjön munkatársainknál további részletekről!